Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zákazník si objednal pizzu: VIDEO Keď zjedol dva kúsky, dostal správu, z ktorej mu prišlo zle

(Zdroj: YouTube/My News TV)

ESKISEHIR - Pracovník donáškovej služby čelí pobytu za mrežami za to, že zákazníkovi napľul do jedla. Zachytila ho bezpečnostná kamera. Na záberoch je jasne viditeľný poslíček otvárajúci škatuľu, ktorý na pizzu následne napľuje.

FOTO Barbora si objednala pizzu, pri pohľade na účet nechápala: Takto krásne so mnou vybabrali!

Nechutný čin 18-ročného Buraka zachytila bezpečnostná kamera. Na zábere zreteľne vidno, ako pred dverami zákazníka napľuje na pizzu, ktorú si zákazník objednal, a následne mu zazvoní na zvonček, aby jedlo prevzal.

K incidentu došlo v bytovom komplexe v Turecku. Zákazníkov synovec, Cagatay Ehe, zbadal incident na bezpečnostnej kamere ako prvý. Informoval o tom svojho strýka a zároveň objednávateľa pizze, Huseyina Alyuzu. Okamžite podali sťažnosť na políciu a rovnako aj na donáškovú službu.

„Zavolal som do pizzerie, aby som si objednal pizzu. Bola to dvojminútová konverzácia, nikomu som nenadával,“ vraví Huseyin. „Poslíček doniesol pizzu. Zjedol som z nej dva kúsky. Cagatay, ktorý býva v rovnakom komplexe, mi napísal správu, aby som tú pizzu nejedol,“ pokračuje.

Zmätený Huseyin zavolal svojmu synovcovi. Ten mu vyrozprával, čo videl na kamerových záznamoch. „Keď som záznam skontroloval, presvedčil som sa o tom, že poslíček mi naozaj napľul do pizze,“ hovorí chlapík. Burak však tvrdí, že v tej chvíli len kontroloval, či nebola pizza poškodená.

„Zistil som, že človek, ktorý si objednal pizzu, prednedávnom vynadal mojej kolegyni Aylin. Vedel som, že je to problémový zákazník,“ bráni sa mladý poslíček. Podľa jeho slov otvoril škatuľu s pizzou, aby sa uistil, či je pizza v dokonalom stave. „Pizzu som si odfotil na mobil a fotografiu poslal Aylin. V žiadnom prípade som na ňu nepľuval,“ dodáva Burak.

Napriek svojej obhajobe ho z práce prepustili a okrem toho ho pravdepodobne čaká väzenie. Súd ho obvinil z „ohrozenia života inej osoby použitím jedu alebo pokazením jedla inými prostriedkami“. Za tento druh trestnej činnosti si v Turecku vinník odsedí vo väzení od 2 do 15 rokov. Ďalej Burak čelí obvineniu z „poškodenia tovaru a ohrozenia zdravia zákazníka“. Trestné stíhanie je až do februára 2019 pozastavené. Súd čaká na vyjadrenia forenzných odborníkov, ktorí posudzujú riziko možného ochorenia spôsobeného Burakovými slinami.

Viac o téme: PizzaDonáškaPoslíčekPľutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu