Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chlapček (2) sa hral v reštaurácii: Keď mama zbadala, čo našiel pod stolom, prišlo jej zle

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/Amy Bate)

ST. HELEN - Angličanka Amy Bateová zažila v reštaurácii The Glass House Wetherspoons nezávideniahodné prekvapenie, ktoré jej pripravil dvojročný syn Oscar. Chlapča, ktoré sa hralo pod stolom, prišlo s nadšením mamičke ukázať niečo, z čoho sa jej dvihol žalúdok. Táto skúsenosť je varovaním pre všetkých rodičov, aby ani na chvíľu nespúšťali svoje deti z očí.

VIDEO Hnus v známom fastfoode: Študentka si chcela dať kečup, ešte že si ho nedala!

Maličký Oscar (2) sa rád hráva pod stolom ako väčšina detí. Na svoje obľúbené miesto zaliezol aj v reštaurácii, kam ho zobrala jeho mama Amy (23). Z nevinnej hry sa však vykľuli poriadne horúce chvíle, pretože chlapček mal zrazu v rukách použitú ihlu, ktorú našiel práve pod stolom.

Chlapček (2) sa hral
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Amy Bate)

„Vyliezol spod stola a ja som si všimla, že má v ruke niečo, čo vyzeralo ako pero,“ spomína si Angličanka. „Keď som však zbadala tú ihlu, zostalo mi zle,“ cituje mamičku portál MailOnline. Syna okamžite previezla do nemocnice, kde podstúpil krvné testy na HIV a očkovanie proti hepatitíde. „Prvé, čo mi napadlo bolo, že tú ihlu použil niekto, kto má AIDS,“ hovorí nešťastná mama. „V nemocnici veľmi plakal, veď mu robili odbery a hneď ho očkovali. Bolo toho na neho príliš veľa,“ opisuje vyšetrenia, ktoré majú zatiaľ negatívne výsledky.

Chlapček (2) sa hral
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Amy Bate)

Vedenie reštaurácie The Glass House Wetherspoons, ktorá sa nachádza v anglickom meste St. Helen, sa za celý incident okamžite ospravedlnilo. „Samozrejme, že sa to nemalo stať. Matka a chlapček prešli traumou, je nám to ľúto,“ vyjadril sa manažér a poslal rodine kupón v hodnote 50 libier (56,50 eur), ktorý môžu využiť v tomto podniku.

Viac o téme: ReštauráciaIhla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu