Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska si robila SELFIE, nechtiac aj s neznámym mužom: Bombastické odhalenie na záver

Kam to pozeráš? Zobraziť galériu (2)
Kam to pozeráš? (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Každá fotografia má svoj vlastný príbeh o tom, ako vznikla. A táto nie je výnimkou. Je na nej zachytená mladučká modelka pri tom, ako si robí selfie v New Yorku, a vedľa nej stojí muž, ktorý hľadí na... no na čo tak uprene čumí, tipnete si správne?

Postarší muž stojaci pri modelke Dominique Robinsonovej sa stal hitom. A to z veľmi prozaického dôvodu - kráske s tmavou pleťou sa zahľadel do výstrihu úsporného tielka žltej farby tak uprene, že si nevšimol, že ho zvečňuje na svojom mobile. 

Kráska si robila SELFIE,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Dominique vtipný záber zverejnila na Twitteri, kde ho začali ľudia okamžite zdieľať a lajkovať a zároveň sa pýtali, koho otec je pán, ktorý nevedel odolať pohľadu na ženské prsia. Až sa nakoniec ozvala Alex Leaveyová a napísala "môj". "Prihlásite sa na Twitter a zistíte, že z vášho otca sa stalo meme," okomentovala Newyorčanka nečakanú slávu jedného zo svojich rodičov. Neskôr sa dokonca za jeho správanie Robinsonovej ospravedlnila. 

Alex však túto príhodu zobrala s úsmevom a dodala, že jej otec Dennis je slepý na jedno oko a vraj sa v inkriminovaný moment pozeral dolu na chodník, nie na Dominiquin hrudník. 

Viac o téme: New yorkPrsia Selfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu