Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladík hľadal lepšie miesto na SELFIE: VIDEO zachytilo jeho hrozivý pád, smrť vo vodopáde

(Zdroj: YouTube/The Times of India)

BELAGAVI - Opitý mladík doplatil na svoju nerozvážnosť a prílišnú odvahu. V snahe nájsť lepšie miesto na to, aby si mohol urobiť selfie na turisticky vyhľadávanom mieste, sa rozhodol zliezť dolu po útese, ale namiesto parádnej fotografie ho čakala smrť. Zrútil sa z výšky viac ako 50 metrov do vodopádu Gokak, nachádzajúceho sa v indickej provincii Severná Karnataka.

SELFIE vyvolala vlnu zhnusenia: TOTO pri hroznej nehode urobí len tá najväčšia hyena

Podľa The Times of India je mŕtvym jeden z dvoch bratov, ktorí sa ku vodopádu vybrali v sobotu večer. Očití svedkovia potvrdili, že boli značne opití a vôbec si nedávali pozor, aj keď sa nachádzali blízko okraja útesu. Ostatní návštevníci sa ich vraj snažili zastaviť a varovali ich, ale dvojica im povedala, že sa ničoho nebojí.

Dvadsiatnik Ramjan Usman Kagji z mesta Ghatprabha sa potom nechal presvedčiť, že keď zlezie dolu po útese, nájde lepšie miesto na selfie. Mladíkovi pravdepodobne nebolo treba dvakrát hovoriť a vydal sa na hororovú cestu smerom nadol. Kamera jedného z obdivovateľov prírodných krás zachytila jeho desivý pád.

Video nie je vhodné pre maloleté osoby a ľudí s citlivou povahou!

Tím potápačov našiel bezvládne telo o 80 km ďalej. Vodopád je neslávne známy ako jedno z najnebezpečnejších miest na robenie selfie na svete a bolo tam hlásených niekoľko úmrtí. Taktiež je notoricky vyhľadávaný obyvateľmi, ktorí chcú spáchať samovraždu.

Regionálnym úradom sa zatiaľ nepodarilo prijať vhodné opatrenia na zabezpečenie miesta. Po incidente však polícia sprísnila bezpečnosť, aby zabránila návštevníkom dostať sa príliš blízko k vodopádu.

Viac o téme: VodopádSmrťIndiaSelfie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu