Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Hororový koniec dovolenky v Barcelone: 95-kilový chlapec skákal do bazéna a...

Chlapec skáče na Grahama Zobraziť galériu (2)
Chlapec skáče na Grahama (Zdroj: YouTube)

BARCELONA - Užíval si dovolenku s rodinou v jednom z najkrajších miest sveta, no v sekunde sa chvíle pohody zmenili na poriadnu drámu. Britský turista bol na šmykľavke, keď na neho dopadol obézny chlapec a spôsobil mu ťažké zranenia.

Štyridsaťštyriročný Graham Hyde trávil vlani v júni dovolenku v španielskej Barcelone, kde chcel osláviť výročie svadby spolu s manželkou Joanne a osemročnou dcérou. Rodina sa ubytovala v hoteli Alegria Pineda Splash, kde bol aj bazén so šmykľavkou. Graham sa išiel na ňu jedno poobedie vyšantiť. Chvíle radosti ale vystriedala strašná bolesť. Práve v momente, keď vychádzal z tunela von, skočil do bazéna chlapec vážiaci 95 kg, ktorý dopadol chrbtom priamo na neho. Hororové chvíle natočila na mobil Hydeova žena, ktorá vtedy sedela pri bazéne. 

Muž pri incidente utrpel poranenie krku a krčnej chrbtice. Všetko sa odohralo veľmi rýchlo, ani si nestihol poriadne uvedomiť, čo sa stalo. "Už som bol na konci šmykľavky, keď som zbadal, ako sa ku mne rúti niečo veľké. Akurát, keď som si stihol uvedomiť, že to je vlastne chlapec, tak dopadol zadkom priamo na moju hlavu. Počul som, ako mi doslova prasklo v krku," opísal osudné chvíle. 

VIDEO Hororový koniec dovolenky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Plavčíci okamžite poskytli Grahamovi prvú pomoc, aj keď v tomto pripade skôr uškodili ako pomohli. Na krk mu totiž priložili horúci uterák a balenie ľadu zároveň, v dôsledku čoho utrpel popáleniny. Hyde sa následne liečil v rodnej Británii, kde podstúpil fyzioterapiu. Doteraz však pociťuje následky zranení, často sa sťažuje na bolesť či stuhnutý krk. Prípad už vyšetruje cestovná kancelária Jet2holidays, od ktorej si rodina kúpila zájazd. Poškodený zákazník neviní samotného chlapca, ale skôr sa pýta, prečo pri šmykľavke nie je žiadne značenie alebo ju od ostatného priestoru neoddeľujú bezpečnostné bariéry. "Našej dovolenke bol od okamihu incidentu koniec. Cestovná kancelária nás odvtedy úplne ignoruje. Myslím, že nechcem tak veľa, keď od nej žiadam nejakú formu odpovede alebo aspoň ospravedlnenie," poznamenal Graham. 

Viac o téme: BarcelonaZranenieŠmykľavka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu