Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nevesta si užívala svadobný tanec, keď jej začalo niečo stekať po nohách: Toto nečakali!

Mladomanželom sa počas svadobného tanca narodila dcéra Zobraziť galériu (3)
Mladomanželom sa počas svadobného tanca narodila dcéra (Zdroj: FB/Carl Mountford j, FB/Dannie Mountford)

ANGLICKO - Títo mladomanželia na svoj prvý tanec nikdy nezabudnú. Uprostred parketu ich prekvapila nečakaná udalosť. Len devätnásťročná nevesta dostala ten najkrajší svadobný dar, aký si mohla vysnívať. Vo svojich bielych šatách porodila dcérku.

Dannie Mountfordová (19) a jej manžel Carl (18) sa chceli vziať ešte predtým, ako sa im narodí dcérka. To sa mladomanželom aj poradilo. Malá Jasmine mala na svet prísť až v januári. Svadba sa uskutočnila 18.decembra a hneď po tom, ako si Dannie a Carl povedali svoje „áno,“ bábätko už ďalej nečakalo. 

Dannie a Carl s ich malou dcérkou Jasmine
Zobraziť galériu (3)
Dannie a Carl s ich malou dcérkou Jasmine  (Zdroj: FB/Carl Mountford j, FB/Dannie Mountford)

 „Pri tanci som cítila, ako mi niečo steká po nohe a nešlo to zastaviť. Bežala som k mojej matke a išli sme spolu na toaletu,“ povedala mladá mamička. „Zatiaľ čo sme tam boli, hostia nás chodili kontrolovať. Niekto mi potom zavolal taxík do nemocnice,“ hovorí Dannie. V ten moment si ešte neuvedomovala, čo sa práve deje. Bola v šoku, no po chvíli vedela, že bude rodiť. Jej šaty boli celé premočené.

Mladomanželom sa počas svadobného
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Carl Mountford j, FB/Dannie Mountford)

Maličká Jasmine sa narodila predčasne ako zdravé dieťatko a rodičia sa tešia najkrásnejšiemu svadobnému daru. „V jednu sekundu som tancovala s manželom a nasledujúcu som už rodila. Bolo to obrovské prekvapenie a na náš svadobný deň nikdy nezabudneme,“ povedala mladá nevesta a čerstvá mamička.

Viac o téme: SvadbaPôrod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu