Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hororové prebudenie nevesty (18) po svadobnej noci: Pozrela sa na manžela a skoro odpadla

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

PHNOM PENH - Mladá nevesta bola znásilnená počas svadobnej noci 18-ročným mužom, ktorý predstieral, že je jej manžel. Chhoen Chanseng vliezol k obeti do postele potom, čo opitý ženích zaspal na stole pred domom v dedine Chhkues v kambodžskej provincii Prey Veng. Keďže svetlá boli zhasnuté, žena verila, že má sex so svojím partnerom, no ráno zbadala, že má v perinách votrelca.

Neuveriteľný príbeh: Žena odpovedala mladíkovi na Facebooku, o šesť dní neskôr sa vzali

Chhoen Chanseng sa podľa miestnych médií údajne priznal, že konečne našiel príležitosť ako naplniť svoje dlho potláčané túžby. Keď si nemenovaná obeť išla počas svadobnej noci ľahnúť skôr ako jej manžel, mladík sa votrel do izby a došlo k sexuálnemu styku. Potom zaspal vedľa nevesty.

Ráno si však obeť rýchlo uvedomila, že bola podvedená, keď v posteli zbadala nesprávneho muža. Privolaná polícia mladíka zatkla a bol obvinený zo znásilnenia. V prípade uznania vinným mužovi hrozí päť až desať rokov väzenia.

Chhoen Chanseng
Zobraziť galériu (2)
Chhoen Chanseng  (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa správy z vypočúvania, podozrivý pripustil, že nevestu už miloval dlho, ale jeho rodina je chudobná a neodvážil sa ju požiadať o ruku. Počas svadobného dňa neustále sledoval novomanželov a keďže jeho dom stojí vedľa domu nevesty, mal dobrý prehľad o tom, čo sa deje.

Polícia potvrdila, že muža prichytila v izbe nevesty nahého. Mladík sa priznal, že sa chystal nevestu znásilniť ešte raz, ale zaspal. Rodina ženícha však teraz odmieta prijať nevestu za jeho manželku a chce, aby bolo manželstvo zrušené. Pokúšajú sa jej vrátiť aj veno.

Viac o téme: SvadbaNevestaSvadobná nocZnásilnenieŽeníchKambodža
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu