Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ženy odhalili, aké najhoršie vianočné darčeky dostali od mužov: Z niektorých boli priam zdesené

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Krátko po Vianociach uzrel svetlo sveta zoznam vianočných darčekov, ktoré vyvolali u ich príjemcov pobavenie, sklamanie, ale v niektorých prípadoch aj zdesenie. Je neuveriteľné, čo všetko dokážu príbuzní a priatelia venovať svojím blízkym a darčekmi dotvoriť, prípadne pokaziť neopakovateľnú atmosféru Vianoc.

Pre mnohých je rozbaľovanie vianočných darčekov skutočne časom prekvapení, často ale bohužiaľ tým nepríjemných. Trafiť sa do vkusu svojich blízkych ale nemusí byť až také zložité, pokiaľ si na ich výber necháte dostatočný čas. Tiež netreba zabúdať na to, že nimi chcete potešiť obdarovaných a nie seba. Nájde sa však mnoho takých ľudí, ktorí kúpou darčekov dokážu dokonale zbabrať čaro Vianoc. Pre príjemcov je potom naozaj ťažké ovládať sa, zakryť sklamanie a rozčarovanie. A ako sa zdá, muži sú pri ich výbere zrejme väčší babráci ako ženy. 

Adrian dostal na Vianoce kopačky: Darček na rozlúčku na FOTO neotvoril ani po 47 rokoch

Poriadne zdesenie musela zakrývať napríklad Veronika, keď dostala od svojho priateľa sadu panvíc. Jedna totiž chýbala. "Spýtala som sa, prečo jedna chýba. Priateľ mi hneď vysvetlil, že doma nemal práve túto veľkosť, tak si ju nechal." 

Ženy odhalili, aké najhoršie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ktovie, ako sa cítila čitateľka, ktorá si od manžela našla pod stromčekom skateboard. Akoby vôbec nezaregistroval, že je jeho žena v ôsmom mesiaci a okrem toho mu niekoľkokrát spomenula, že má zo skateboardovania priam panický strach.

O svojich skúsenostiach s nevhodnými darčekmi porozprávali aj ženy, ktoré dostali dosky na toalety, knihy v cudzom jazyku, ktorý neovládajú, či lacné krémy pripomínajúce zubné pasty. Medzi nechcenými darčekmi pre ženy majú svoje čestné miesto elektrospotrebiče do domácnosti, mopy, krmivo pre vtákov, ako aj použité rúže a kuchárske knihy plné receptov na čokoládové dobroty pre alergičku na kakao. 

Ženy odhalili, aké najhoršie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Tešila som sa na dráždivú spodnú bielizeň a dostala som podprsenku na dojčenie," opísala erotické cítenie svojho priateľa Jennifer. Avšak výnimku v zozname mužských vianočných nepodarkov určite tvorí darček pre Lyn od jej exmanžela. "Presne na Vianoce ma znovu požiadal o ruku. A ja som jeho ponuku prijala."

Zvláštnou kapitolou sú prekvapenia od rodičov. Na svoj vianočný darček z detstva určite nezabudne Nicholas. "Rodičia mi venovali pár detských vysielačiek. Akosi to nedomysleli. Som totiž jedináčik a oni obaja sú úplne hluchí."

Ženy odhalili, aké najhoršie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Najbizarnejším príspevkom v zozname je však určite darček, ktorým svoju dcéru Debbie obdaroval jej otec. "Nikdy mi na Vianoce nič nekupoval. Zato po rokoch mu napadlo niečo vskutku originálne. Zaplatil mi hrobové miesto."

Viac o téme: VianoceVianočný darček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu