Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Starenka (†96) zomrela strašnou smrťou: Hororová opatrovateľka nemusela pohnúť ani prstom

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

HANOVER - Mary Stonerová z Pennsylvánie minulý mesiac zomrela na infekciu, ktorú vyvolali nepríjemné parazity v domácnosti. Doštípali ju tak, že nebohej už nebolo pomoci. Ženu, ktorá sa o seniorkou starala pod jednou strechou, úrady obvinili z neúmyselného zabitia a zanedbávania starostlivosti.

Príčinou smrti starej ženy boli ploštice, ktoré ju v posteli dlhodobo napádali. Krv sajúci hmyz sa v dome rozšíril natoľko, že sa mu nedalo vyhnúť. Seniorke spôsobil rozsiahle vredy, v ktorých začala bujnieť infekcia. Dva dni po tom, ako ženu doviezli na pohotovosť, zomrela. Pitva potvrdila, že vinu na jej úmrtí mali práve ploštice.

Strašidelné tajomstvo internátu v Tur. Tepliciach: Na dievčatá číha v posteliach nebezpečenstvo!

Dom, v ktorom s Mary Stonerovou žila aj Debora Butlerová (72), následne prehľadala polícia. Ploštice našli na stenách i vankúšoch. Hmyz sa doslova premnožil. Podľa amerických médií zomrela starenka dva týždne po tom, ako si jej rodina všimla, že zdravotne chradne. Hoci ju z domu zamorenom plošticami vzali príbuzní k sebe domov, infekcia sa v tele šírila ďalej.

Butlerová, ktorá so starenkou žila v spoločnej domácnosti, uviedla, že si nič podozrivé nevšimla. Podľa úradníkov a polície však ploštice nebolo možné prehliadnuť. Butlerová pôsobila ako opatrovateľka a starala sa aj o iných starších ľudí. Jej licencované zariadenie, ktoré si zriadila vo vlastnom dome, nebude môcť naďalej prevádzkovať. Problémy s plošticami potvrdil aj iný z jej „pacientov“.

Starenka (†96) zomrela strašnou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: InfekciaPloštice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu