Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Robotníci kopali dieru, keď narazili na niečo hrôzostrašné: Zo zeme čumela chlpatá beštia

Medveď sa hnevá na bager Zobraziť galériu (2)
Medveď sa hnevá na bager (Zdroj: YouTube)

BOLU - Keď kopete jamu, najhoršie zviera, na ktoré môžete naraziť, je myš alebo potkan. Prípadne had, ale to sa stáva naozaj zriedkavo. Majte preto pochopenie pre paniku, ktorú prežívali tureckí robotníci po tom, ako v zemi objavili živého Balúa!

Občas sa stane, že stavbári počas práce v zemi objavia buď nejaký archeologický nález alebo, v tom horšom prípade, nejaké živé a ešte k tomu navyše útočné zviera. To sa stalo aj robotníkom neďaleko kuracej farmy na severozápade Turecka. Keď kopali na pozemku jamu, zažili najväčší šok svojich životov. Najprv zbadali, ako zo zeme vytŕča veľká laba a ňufák a onedlho nato sa na nich vyrútil obrovský hnedý medveď, ktorý sa tam už zrejme ukladal na zimný spánok. 

Robotníci kopali dieru, keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

FOTO Kuriózny objav na Aljaške: Nečakaná smrť dvoch rivalov zakonzervovaná pod ľadom

Šelmu zrejme vyrušili hlasné stavebné mechanizmy, čomu nasvedčuje aj jej agresívne správanie. Video zachytáva, ako sa medveď snaží vyhrabať zo svojej vlastnej skrýše. Zakaždým, keď sa k nemu priblíži kus železa, zaženie sa po ňom v sebaobrane labou. Robotníci sa mu pritom len snažili pomôcť a rozšíriť dieru, čo sa nakoniec aj podarí. 

Robotníci kopali dieru, keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

No ani tak medveď ešte nie je vonku. Zem je šmykľavá, takže chvíľu trvá, kým sa vylezie na povrch. Keď už je konečne vonku na tráve, utečie nezranený preč.  

Viac o téme: TureckoMedveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu