Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Isac prišiel do kúpeľne a zostal zmeravený: FOTO votrelca, záchrana našla v dome niečo hrozné

(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Mladík Isac Mcfadden z Texasu sa v utorok ráno zobudil a zamieril do kúpeľne. Keď sa pozrel do toalety, zbadal, ako sa z nej šplhá štrkáč. „Našiel som tam veľký chumáč, hneď som vedel, že je to had,“ povedal televízii KXVA, ktorú cituje CNN. Okamžite zavolal svoju mamu Cassie a začal sa boj.

Cassie zavolala svojho staršieho syna, prikázala mu zobrať uterák a chystali sa hada zabiť. Zjavne nervóznej Cassie a jej dvom synom sa hada nakoniec podarilo zabiť. Zatiaľ čo manžel Jason medzitým zavolal Big Country Snake Removal, službu na odstraňovanie hadov z domov. Keď k nim profesionáli prišli, odhalili niečo neuveriteľné. Našli až 24 hadov – štrkáčov.

13 ich bolo v pivnici, 5 dospelých a 5 mladých pod domom a jeden had v toalete. „Štrkáče vedia byť veľmi zamaskované,“ napísala firma Big Country na Facebooku. „Takto jednoducho prežívajú. Keď ich nevidíte, ešte neznamená, že tam nie sú.“ Zároveň odporučili, aby si ľudia dávali skontrolovať domy, či sa u nich neusídlili hady.

Status firmy s fotkami štrkáčov z dotyčného domu obleteli sociálne siete. Zdieľalo ho vyš 9 tisíc ľudí. Našťastie, na Slovensku takéto problémy obyvatelia nemusia riešiť.

Viac o téme: ToaletaTexasHad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu