Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dávajte si dobrý pozor: Skonštruovali dômyselné zariadenie na odhalenie sexuálnych záletníkov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PARÍŽ - Veľký brat preniká do vašej spálne. Matrac Smarttress, ktorý skonštruovala jedna španielska firma, má zdokonalený technologický systém, ktorý odhalí každú podozrivú činnosť. Tak sa v reálnom čase môžete dozvedieť, či vás váš manžel alebo vaša manželka podvádza vo vašej posteli, píše francúzsky týždenník L'Express.

Obrovský objav, ktorý prinesie revolúciu v liečbe rakoviny: Zachráni milióny životov!

Špionáž týkajúca sa milostných vzťahov dosiahla nové obzory. Špionážna technika a geolokalizačné aplikácie už umožňujú v reálnom čase zistiť, čo robí naša druhá polovička vo svojom voľnom čase, alebo sa ľahko pozrieť do jej počítača. Odteraz sa môžete tiež presvedčiť, či nie ste podvádzaní vo vlastnej spálni. Matrac Smarttress, ktorý vyvinula španielska firma Durmet, dovoľuje zistiť najmenšiu aktivitu na vašej posteli.

Vďaka 24 snímačom zabudovaným do matraca a zdokonalenému ultrazvukovému systému identifikujú tieto matrace akýkoľvek pohyb. Zistia rýchlosť, intenzitu a počet pohybov za minútu. Všetko registrujú a analyzujú. Ak systém Smarttress považuje aktivitu za podozrivú, pošle vám textovú správu, aby ste boli okamžite varovaní.

Systém ide ešte ďalej: aplikácia vám umožňuje tiež dozvedieť sa s presnosťou, ktorá zóna vašej postele je práve využívaná, a to vďaka trojrozmernej mape.

Firma sa vo svojej reklame na YouTube, kde oznamovala začatie predaja matracov Smarttress, snažila ospravedlňovať. Zdôraznila, že počet mimomanželských vzťahov neustále narastá, najmä vďaka stále väčšiemu počtu internetových zoznamiek. Matrac s novou technológiou má jednoducho upokojiť tých, ktorí majú strach z prípadných záletov svojich partnerov.

"Po analýze posledných výskumov týkajúcich sa nevery v Španielsku a po zvážení toho, že 94 percent Španielov dáva prednosť milovaniu doma vo vlastnej posteli, sme chceli ponúknuť mužom a ženám istý pokoj, a to nielen v noci, ale predovšetkým vo dne, kedy musia ísť do práce," vysvetľuje hovorca firmy José António Muina.

Pokoj na duši ale nie je zadarmo: matrac Smarttress stojí takmer 2000 eur. S ohľadom na túto cenu je snáď lepšie sa s manželom či manželkou o všetkom pekne porozprávať, ako sa k takémuto nákupu uchýliť. Okrem toho nákup matracov Smarttress nevyrieši ďalší problém: nikto nepochybuje o tom, že neverníci môžu pre svoje hry využívať iné, diskrétnejšie miesto, ďaleko od inteligentných matracov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu