Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Unikátne FOTO z hniezdočka lásky Davida Copperfielda: Pozrite sa, za čo vysolil 17 miliónov

Copperfield si zadovážil nový príbytok Zobraziť galériu (4)
Copperfield si zadovážil nový príbytok (Zdroj: profimedia.sk/sita/ap)

LAS VEGAS - Známemu iluzionistovi nedávno zmizlo vyše 17 miliónov dolárov (15,3 milióna eur). Tentoraz ale nešlo o žiadny z jeho trikov. Copperfield si totiž za túto sumu obstaral extravagantný dom v americkom Las Vegas. Nájdete v ňom kúpele, posilňovňu i vínnu pivnicu.

Najdrahší dom v Las Vegas má nového majiteľa. Stal sa ním mág David Copperfield, ktorý v ňom bude bývať so svojou manželkou Chloe a šesťročnou dcérou Sky. Nehnuteľnosť postavená v Enclave Court v mestskej časti Summerlin, ktorá je známa aj ako Billionaire Road, čiže miesto, kde žijú boháči. Rozkladá sa na takmer troch kilometroch štvorcových.

Unikátne FOTO z hniezdočka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Muž z publika prezradil tajomstvo Copperfieldovho kúzla: Takto vás klame, spravil zo mňa invalida! 

Tvorí ho hlavný dom so štyrmi podlažiami a dva menšie domy pre hostí. V hlavnej časti sa nachádza osem spální, posilňovňa, bazén, spa, kino, nočný klub, vínna pivnica a dokonca aj miestnosť na simuláciu golfu. 

Unikátne FOTO z hniezdočka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

David je z domu údajne nadšený. "Keď som ho vzal na prehliadku, hneď sa do neho zamiloval. Uchválila ho najmä jeho lokalita. David má rád súkromie a to v tejto lokalite aj dostane," povedal realitný agent Ivan Sher, ktorý predaj nehnuteľnosti sprostredkoval. 

Unikátne FOTO z hniezdočka
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napriek tomu, že päťdesiatdeväťročný Copperfield za dom vysolil obrovský balík peňazí, jeho bankové konto to vôbec nepocíti. Magazín Forbes jeho majetok odhaduje na na 800 miliónov dolárov (721 miliónov eur).  

Viac o téme: DomVilaDavid copperfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu