Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najväčšie kúzlo slávneho Copperfielda? David, veď si na smiech!

David Copperfield Zobraziť galériu (5)
David Copperfield (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Čáry-máry! Davida Copperfielda netreba hádam nikomu predstavovať. Najznámeší iluzionista patril svojho času medzi najlepšie zarábajúce celebrity a môže sa pochváliť 11 zápismi do Guinnessovej knihy rekordov. V týchto dňoch sa po dlhšej dobe ukázal v spoločnosti a poriadne prekvapil vzhľadom. Ľudia sa prostredníctvom sociálnych sietí bavia na jeho účet. Pozrite sa, prečo!

Na topkách sme vás nedávno informovali, že nemeckej topmodelke Claudii Schiffer sa akoby zázrakom podarilo zastaviť čas. Rovnaký pocit môžu mať niektorí pri pohľade na jej bývalú veľkú lásku - kúzelníka Davida Copperfielda. Ten oslávi v týchto dňoch 61. narodeniny, no na jeho tvári by ste márne hľadali vrásky. A za zmienku určite stojí aj jeho účes! 

Pri provnaní starších fotografií a tých aktuálnych je každému jasné, že známy mág má akoby zázrakom oveľa hustejšie vlasy. Kým v minulosti mal David nábeh na kúty a plešinu, dnes vďaka bujnej hrive vyzerá až neprirodzene. 

Počas uplynulého týždňa sa Copperfield ukázal v televíznom programe Good morning, America! aj na párty Harper´s Bazaar. Jeho fotky začali kolovať sociálnymi sieťami a verejnosť sa na Davidovi dobre zabáva. „Tak toto je naväčší jeho trik! Keď so starobou bojujú ženy, tak to viem pochopiť. U chlapov je to skôr na smiech,” znie jedna z vybraných reakcií. „Vypadá umelo a je smiešny,” pridal sa ďalší z radov kritikov. 

Aktuálnu FOTO vlasatého Davida Copperfielda nájdete v GALÉRII>>  

Takto vyzeral David Copperfield v roku 2005.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzeral David Copperfield v roku 2005.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: David Copperfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu