Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ženatého Copperfielda očarila Slovenka: S touto kráskou flirtoval v Las Vegas!

Davidovi Copperfieldovi sa zapáčila slovenská modelka Barbora Olejníková. Zobraziť galériu (4)
Davidovi Copperfieldovi sa zapáčila slovenská modelka Barbora Olejníková. (Zdroj: MGM Grand)

LAS VEGAS - Flirtoval s našou modelkou! Celosvetovo obľúbený iluzionista David Copperfield (60) je známy milovník krásnych žien. Tento fakt dokázal aj nedávno, keď mu počas jeho strhujúceho vystúpenia učarovala ďalšia kráska. A to rovno zo Slovenska!

Už desaťročia ho mnohí označujú ako najväčšieho mága našich čias, ktorý si svojimi brilantnými kúzlami získal srdcia miliónov fanúšikov po celom svete. Reč je o Davidovi Copperfieldovi, ktorého jedinečné šou sú doslova dych berúce.

Iluzionista je však okrem toho známy aj ako milovník krásnych žien. Veď v minulosti randil napríklad s topmodelkou Claudiou Schiffer, či českou manekýnkou Máriou Petličkovou, s ktorou má dokonca aj dve deti.

No a zdá sa, že slovanskému šarmu podľahol opäť. Počas jeho vystúpenia v Las Vegas ho totiž zaujala ďalšia modelka – Slovenka Barbora Olejníková. Finalistka Miss Slovensko 2014 a víťazka Czech&Slovak Photo Girl 2016 sedela v prvom rade a charizmatický mág si jej prítomnosť doslova vychutnával. Atraktívnej brunetke venoval množstvo uhrančivých pohľadov a následne si ju vybral aj ako asistentku do jedného z čísel.

„Je to neuveriteľne charizmatický muž, jeho šou bola skvelá,“ opísala svoj nezabudnuteľný zážitok tmavovláska. Českému portálu Blesk.cz sa dokonca podarilo osloviť aj samotného Copperfielda, ktorý bol z mladej krásky absolútne unesený. „Je skutočne krásna. Neviete, či tu mala priateľa?“ s úsmevom na perách vyzvedal mág. „Ženy od vás sú najkrajšie na svete. Môžete im odkázať, že ich milujem?“ nezaprel svoju slabosť pre krásne ženy David.

Sexi Slovenka sa s kúzelníkom stretla aj v zákulisí, kde sa s ním vyfotila a prehodila aj pár slov. Nuž, tak tomu sa hovorí zážitok na celý život!

Viac o téme: David CopperfieldBarbora Olejníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu