Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na svete je nový druh sexuality: FOTO Ochrancovia prírody odhalili zvrátené tajomstvo

Láska uprostred pozemskej záhrady ekorozkoší Zobraziť galériu (5)
Láska uprostred pozemskej záhrady ekorozkoší (Zdroj: Facebook/Pony Express)

MELBOURNE - Uvažovali ste niekedy o tom, aké sexuálne fantázie majú enviromentalisti? Verte či nie, biosféra je plná inšpirácie a vedia to aj milovníci prírody. Nečakajte však žiadne bičíky, reťaze či erotické hračky. Iba surovú prirodzenosť, ktorá nás obklopuje.

Aj vkus tzv. ekosexuálov môže niektorým pripadať zvrátený. Možno by ste ho dokonca charakterizovali ako najpodivnejší fetiš na svete. Samozrejme, všetko v medziach ochrany prírody.

Svadba ženícha s najčudnejším vkusom na svete: VIDEO nevesty, po ktorej by neštekol ani pes!

Rajom „zelených podivínov“  je Ecosexual Bathhouse v botanickej záhrade v Melbourne, vytvorený Ianom Sinclairom a Loren Kronemyerovou, ktorí sa prezentujú ako duo „Pony Express“. Ekosexuáli transformujú svoje túžby do prírodných predstáv a ekologickej zmyselnosti.

Na svete je nový
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Olizujú hlinu a bozkávajú s kvetmi

S pojmom „ekosexuál“ prišli ako prvé Beth Stephensová and Annie Sprinkleová, dve ženy, ktoré vášnivo milujú matičku zem a seba navzájom.  V roku 2014, presne 1. mája, sa oficiálne vydali za zem, ktorá nás obklopuje. Odjakživa boli totiž priťahované k jej silám, kráse a aj skutočnosti, že je naozaj „špinavá“. Ekosexuálom sa páči olizovať hlinu, hrabať sa v pôde, bozkávať sa s rastlinami či pohybovať sa v prírode len v Evinom rúchu. Kúpu sa vo vode zásadne nahí a najradšej sa objímajú so stromami.

Na svete je nový
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Pony Express)

Ecosexual Bathhouse je miestom, kde sa cítia dobre aj umelci, ktorí tu môžu intenzívne vnímať teplotu, farby a vône okolo seba. Najlepšie na vlastnej koži. Dôležitou súčasťou ekosexuality je však určitá antikoncepcia vo vzťahu k prírode a jej milenci si zvyknú na prst naťahovať kondóm, keď sa láskajú s kvetinou, spresnil portál News.com.au.

Na svete je nový
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Pony Express)

Zámerom tvorcov tejto „záhrady rozkoší“ bolo vytvoriť mimoriadne silný pocit z prítomna, v ktorom sa rozplýva každodennosť. Šesť špeciálnych miestností kúpeľného domu zahŕňa okrem geologických a rastlinných aj veterné stimuly. „Sme presvedčení, že najväčším pohlavným orgánom je mozog a ak presmerujeme naše schopnosti do fantázie a zmyslového ponorenia sa do životného prostredia, môžeme sa naučiť prírodu milovať a rešpektovať v jej komplikovanosti a rozmanitosti, ktorá nás obklopuje každý deň,“ povedala dvojica zakladateľov o svete, ktorý ľudí nabíja novou energiou a zároveň uvoľňuje.

Na svete je nový
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: úchylkaEkosexualita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu