Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Odhaľujúce nechutnú úchylku chlapa: Zubná kefka ho vzrušovala natoľko, až stratil zábrany

Spolunájomník sa pravidelne vkrádal do priestorov nič netušiaceho páru Zobraziť galériu (5)
Spolunájomník sa pravidelne vkrádal do priestorov nič netušiaceho páru (Zdroj: YouTube)

WELLINGTON - Mladá žena spolu so svojim priateľom ostali znechutení a zdesení po tom, čo vzhliadli zábery zo skrytej kamery. Tú si nainštalovali do spálne pre podozrivé správanie ich spolunájomníkov. Existovalo veľa indícií vedúcich k ich neprípustnému správaniu.

Sarah (28) žije so svojim priateľom na Novom Zélande. Obaja si všimli zvláštnosti, ktoré sa diali u nich doma počas ich neprítomnosti. Veci boli po miestnosti popresúvané, ešte viac znepokojujúce bolo, keď našla vo svojej zásuvke so spodným prádlom cudzie blond vlasy.

Mohlo by vás zaujať:
Blond je proste najviac: Extra dávka krásy, ktorá sestra je krajšia?

Pár sa tak rozhodol nainštalovať vo svojej spálni skrytú kameru, ktorá mala potvrdiť alebo vyvrátiť ich podozrenia.

VIDEO Odhaľujúce nechutnú úchylku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

"Každý deň bez výnimky, boli veci popresúvané. Predpokladali sme, že používajú naše sociálne zariadenie ale chceli sme sa o tom presvedčiť," povedala pre média Sarah. Pár ale ani v tom najhoršom sne nečakal to, čo po nastavení kamery uvidel. Zábery totiž potvrdili podozrenie zo zakrádania sa spolunájomníkov do spálne a kúpeľne patriacej Sarah a jej priateľovi.

VIDEO Odhaľujúce nechutnú úchylku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Na záberoch bola zachytená najprv žena, ktorá pre svoje skrášľovanie používala make-up a kozmetické výrobky nachádzajúce sa v kúpeľni nič netušiaceho páru. Neskôr do miestnosti vstúpil muž, ktorý po vkročení do kúpeľne vzal kefku a s veľkou pravdepodobnosťou sa s ňou dotýkal svojich genitálií.

VIDEO Odhaľujúce nechutnú úchylku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Sarah po vzhliadnutí týchto nechutností vykríkla. Po počiatočnom šoku sa pár rozhodol konať. "Kúpili sme si dve nové kefky a išli domov. Keď sme si ho posadili pred seba s otázkou, či nám niečo nechce povedať, odpovedal, že nie. Dali sme mu ešte jednu šancu, nepriznal sa. Tak som vytiahla nové zubné kefky a opýtala som sa, prečo teda potrebujeme toto?," vysvetlila situáciu Sarah. Muž si situáciu okamžite uvedomil. Podľa jej slov sa začal červenať ako paradajka. "Potom som jednoducho odišla preč," povedala Sarah.

VIDEO Odhaľujúce nechutnú úchylku
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

O mužovom konaní zachytenom na kameru je pár rozhodnutí informovať políciu a majiteľa nehnuteľnosti. Mužova jediná obhajoba znela absurdne: "Som jednoducho posadnutý zubnými kefkami." Sarah so svojim priateľom sa z domu odsťahovali deň po incidente. Doteraz nie je jasné, či políciu kontaktovali a zábery im ukázali. 

Viac o téme: KameraPodozrenieZnechutenieúchylka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu