Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dievčina zverejnila svoj najtrápnejší zážitok z prvého rande: V kabelke som ukrývala výkal

Makela
Makela (Zdroj: Twitter/_blotty)

TORONTO - Makela sa hanbila ako pes. No napriek tomu mala potrebu sa so svojím trápnym zážitkom z prvého rande zdôveriť na sociálnej sieti – najmä, aby varovala ostatných.

Ako sa Makela otvorene priznala na Twitteri, išlo o problém s toaletou. Pred niekoľkými dňami sa v obchode zoznámila s mužom, s ktorým si v pondelok večer dohodla rande. Keďže sa Makela považuje za sebavedomú ženu, ani na chvíľu nezaváhala, keď na ňu prišla slabá chvíľa a musela na prvom rande vykonať veľkú potrebu v kúpeľni muža, ktorého nedávno spoznala. S hrôzou však zistila, že toaleta v mužovom byte zle splachuje!

FOTO Po úžasnom rande jej napísal zdrvujúci list: Jediná chybička krásy, aby bola na ocot

Makela spanikárila a začala obsah horúčkovito splachovať, ale všetko sa ešte viac zhoršilo. Zúfalá Makela teda vzala toaletný papier a začala vyberať svoje výkaly z toaletnej misy. Zvyšky zabalila do vrstvy toaletného papiera a vložila si ich do kabelky.

Zamilovaný muž absolútne nič netušil

Hoci sa mladá žena tvárila, že sa nič nestalo, v duchu stále myslela na obsah svojej kabelky. Najmä, keď ju muž pobozkal a povedal jej, aká je krásna. Po niekoľkých hodinách muž konečne použil toaletu a heuréka! Makela za dverami počula, že splachuje. Kráska ho teda čoskoro vystriedala v kúpeľni a tajného obsahu kabelky sa jej podarilo navždy zbaviť.

„Takže, to je môj príbeh. Muž, ktorý sedel oproti, mi hovoril, že som tá najúžasnejšia žena, akú kedy stretol, nevediac, že kúsok od neho sa v mojej kabelke nachádza výkal,“ s humorom sa priznala Makela. Na otázku portálu Metro, či by sa s mužom chcela znova stretnúť, kráska odpovedala: „Nie som si istá, čo ho chcem znova vidieť.“

...

Viac o téme: TrapasVýkalPrvé rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu