Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najtrápnejšie výhovorky sexuálnych deviantov: Naivné príbehy, ktorými chceli nachytať lekárov

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Máte netradičné sexuálne fantázie a nechcete o nich hovoriť niekomu cudziemu? V tom prípade sa ich radšej vzdajte, ak sa nechcete červenať až po uši ako ľudia, ktorí na ne doplatili a báli sa priznať lekárovi. Vymysleli si výhovorky, ktoré boli trápnejšie ako nehoda samotná.

Mali trocha zvrátené sexuálne fantázie, a zároveň smolu. Ľudia na sociálnej sieti Reddit sa tajne priznali k svojim najtrápnejším priznaniam u lekára. Samozrejme, najprv sa snažili vymyslieť si čo najlepšiu výhovorku. A to bol ten najväčší trapas!

Najtrápnejšie ZÁŽITKY počas sexu: Už len čítanie o nich vám bude nepríjemné

Musím vysávať nahý

Muž s rúrou od vysávača prisatou na penise bol pre ošetrovateľov ozajstnou raritou. Mal na sebe sveter, topánky a deku. Tvrdil, že trpí alergiou na prach, preto musel vysávať nahý. Pri tejto namáhavej činnosti vraj zaspal, a keď sa prebudil, zistil, že vysávač si pomýlil s prachom aj jeho penis.

Chcel som byť ako sliepka

Staršieho muža s veľkonočným vajíčkom v análnom otvore by v ordinácii čakal len máloktorý lekár. Aj preto si nešťastník vymyslel zábavnú výhovorku – ošetrovateľom tvrdil, že chcel jednoducho zistiť, aké je to byť sliepkou. Pravdepodobne už vie, že je to hrozné.

Chlap kŕmiaci kačice

S naozaj kurióznou nehodou sa stretli chirurgovia, ktorí museli ratovať chlapa s roztrhnutým mieškom. Ako sa mu to stalo? Vliezol do rybníka nahý a okolo neho plávali kúsky chleba. Jedna z kačíc však bola taká nenásytná, že sa pustila aj do niečoho iného.

Umelec s nožnicami

Do ordinácie urológa raz vstúpil zúfalý muž s penisom uviaznutým v rukoväti nožníc. Uväznený penis mu tak opuchol, že aj lekárom hodný čas trvalo, kým ho zo zovretia vyslobodili. Trpiaci muž im napokon vysvetlil, že nehoda sa mu stala počas umeleckej tvorby – údajne zaspal nahý v kresle ako obyčajne. Keď sa však prebudil, zistil, že má penis v okliešťujúcom zovretí nožníc.

Jedol som mrkvovú polievku

Muž s mrkvou v zadku si nemohol vymyslieť horšiu výhovorku. Pred lekárkou bol schopný aj odprisahať, že nevie, ako sa to stalo. Napokon však sklopil uši a priznal: „Mohlo to byť tým, že som pred dvomi dňami jedol mrkvovú polievku?“

Najtrápnejšie výhovorky sexuálnych deviantov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: TrapasúchylkaDeviácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu