Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Strašidelná senzácia v Rusku: VIDEO vodičky, ktorú uprostred noci vydesila mŕtva nevesta!

Je to naozaj duch mŕtvej ženy Zobraziť galériu (2)
Je to naozaj duch mŕtvej ženy (Zdroj: youtube/CEN)

MOSKVA - Vystrašená ruská motoristka verí, že sa jej podarilo pomocou palubnej kamery zachytiť na video ducha mŕtvej nevesty, práve na tom istom mieste, kde novomanželka zahynula takmer pred tromi desaťročiami. Každoročne šoféri nahlásia na tejto lesnej ceste desať nehôd a miestni obyvatelia sa domnievajú, že ich príčinou je práve tajuplná postava. O záznam sa po zverejnení na internete začali zaujímať aj vyšetrovatelia paranormálnych javov.

Jediné VIDEO ako dôkaz, že nás tam duch nechce: Ušli sme odtiaľ ešte pred polnocou, bolo to husté!

Moskovčanka Karina Dmitrievová pri šoférovaní zrazu na zasneženej ceste zazrela bielu siluetu, ktorá sa podobala na mladé dievča oblečené vo svadobných šatách a závoji. Ruska, ktorá išla v aute s inou ženou, zastavila a vystúpila, ale stvorenie náhle zmizlo. Aby si overila, že nemala iba halucinácie, pozrela si zábery z palubnej kamery, ktoré potvrdzujú, že tam naozaj niečo bolo.

Záhadná udalosť sa odohrala na ceste medzi mestami Lyubertsy a Lytkarino na západe moskovskej oblasti. Podľa miestnych obyvateľov tu v roku 1989 došlo k strašnej autonehode, pri ktorej novomanželia, smerujúci na oslavu s priateľmi, narazili v zákrute do nákladiaka. Ženích prežil, ale nevesta zomrela.

Strašidelná senzácia v Rusku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/CEN)

Paranormálny vyšetrovateľ Ilja Sagliani sa vyjadril, že odvtedy došlo k sérii pozorovaní strašidelnej nevesty na mieste tragédie. "Pred dvoma rokmi sme dostali fotografiu takmer neviditeľnej siluety mladej ženy stojacej na krajnici. Toto video je skutočná senzácia. Túto neslávnu cestu som študoval dobrých osem rokov," uviedol Sagliani pre miestne noviny.

Ten sem pozval aj známe ruské médium Dmitrija Volchova, ktorý sa objavil aj v televíznej reality šou. Volchov mu povedal, že byť na tejto ceste v ňom vyvoláva hrozný pocit, ako by ležal v hrobe obklopený nepokojnými dušami. Vodiči, ktorí na mieste stratili kontrolu nad vozidlom a narazili, hlásili, že sa pred nimi nečakane vynorila hmla.

Viac o téme: DuchNevestaZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu