Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhoršie mužské prehrešky na FOTO, ktoré nezničí ani apokalypsa: Aj vám bude trápne

Klasika klasík
Klasika klasík (Zdroj: Twitter/Classic Dad Moves)

WASHINGTON - Muži ich milujú a ženy neznášajú. Áno, reč je napríklad o epochálnych ponožkách v sandáloch, ktoré na tejto planéte vyhynú až s posledným mužským príslušníkom ľudského druhu.

Muži robia s obľubou stále tie isté chyby štýlu, ktoré opačné pohlavie privádzajú do nepríjemných rozpakov. Prečo to robia?! Ženy na sociálnej sieti Reddit prezradili, aké módne prehrešky ich na mužoch najviac vytáčajú.

Dievčina zverejnila svoj najtrápnejší zážitok z prvého rande: V kabelke som ukrývala...!

Desať tých najstrašnejších si už niekedy na ulici určite všimla každá žena. Na okraj len poznamenávame, že všetky nižšie uvedené módne výstrelky dávno vyšli z módy, ale muži si prostredníctvom nich našli svoj malý priestor na módnu rebéliu.

Biele ponožky v sandáloch

Rozmyslite si to. Naozaj si do sandálov neobúvajte biele ponožky. Skúste to radšej s teniskami. A ak túžite chodiť naboso, ale nechcete ukazovať nohy, schovajte ich do tenisiek - to sa vám však v lete bez ponožiek môže vypomstiť

Džínsové šortky

Šortky známe ako „jorts“ už v šatníkoch módnych návrhárov dávno chýbajú, iba ak by ste ich našli v nejakom módnom múzeu. A, samozrejme, v skrini každého starého mládenca.

Voľné padajúce nohavice

Džínsy, ktoré vyzerajú, akoby ste v čase kúpy vážili o desať kíl viac, a potom rapídne schudli, už naozaj nenoste. Možno ste ich videli v nejakom staršom rapperskom videoklipe, ale na vašu spodnú bielizeň pod padajúcimi nohavicami naozaj nikto nie je zvedavý.

Nevhodná pokrývka hlavy

Nebojte sa odhaliť, čo máte v hlave – aj to, čo máte na hlave. Nezabúdajte, že muži s plešinou sú dnes považovaní za veľmi atraktívnych. Chlapi, buďte k sebe úprimní a staromódny klobúk dnes ponechajte naozaj len tým pánom, ktorí sa narodili pred rokom 1950.

Zlý zostrih

Sk máte radi svoje fúzy, neznamená to ešte, že by ste si ich mali pravidelne namáčať do polievky. Dbajte o svoj vzhľad a myslite na to, že fúzy, bradu či strnisko si musíte strihať oveľa častejšie ako vlasy.

Falošné okuliare

Okuliare by mali nosiť len ľudia, ktorí ich potrebujú. Že to nie je pravda? Uznávame, že každý prípad je individuálny, ale prečo sa chcete za každú cenu pozerať na svet cez nejakú bariéru? Navyše, pri nevhodne zvolenom ráme budete vyzerať staromódne alebo nemužne.

Tričká a košele zastrčené v nohaviciach

Ak namietate, že móda sa mení každý rok, spomeňte si aj na to, že každý rok sa mení i vaša hmotnosť. Ak trváte na tom, že musíte vystavovať na obdiv svoj pás, postarajte sa o to, aby ste nevyzerali ako osemročný chlapec.

Skladané khaki nohavice

Nohavice so záhybmi vpredu nosili vaši otcovia a možno aj ich otcovia. Aj keby ste ich po nich zdedili, nenoste ich už, preboha!

Odevy, ktoré vám nesadnú

Príliš veľké? Príliš malé? Možno vám matematika v škole príliš nešla, ale verte, že ľudia si nevhodné čísla na vašej postave všimnú.

Nápisy, plamene, lebky

Komunikačné štýly niektorých mužov sú naozaj nevyspytateľné. Poradíme vám - ženy vaše depresie alebo vtipné poznámky na tričkách nepovažujú až za také atraktívne. Menej je niekedy viac aj v tomto prípade.

...

Viac o téme: Módne prešlapy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu