Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena je nútená predať svoj dom: FOTO Satan jej robí zo života peklo, hodil ju o zem

Majiteľka domu má už plné zuby satanských príhod. Zobraziť galériu (3)
Majiteľka domu má už plné zuby satanských príhod. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Britka Vanessa Mitchellová (43) je nútená predať svoj dom po tom, čo v ňom zaznamenala niekoľko veľmi nepríjemných a zároveň mysterióznych udalostí. Podľa nej v ňom straší satanská koza a dokonca ju duch hodil o podlahu. Odkedy sa do obydlia v roku 2004 nasťahovala, prenasleduje ju nielen toto desivé zviera, ale aj zopár iných postáv.

VIDEO, ktoré má priniesť šťastie: Po izbe sa pohybuje duch malého dieťaťa

Predavačka sa pre Daily Star vyjadrila, že ju počas tehotenstva záhadná sila pritlačila o podlahu v dome, známom ako The Cage, a na snímke z bezpečnostnej kamery sa raz dokonca zjavil obraz diabla. Pri ďalšom incidente si zase čistila zuby, keď dostala náhly úder po zadku, pričom sa v dome v tom čase nenachádzal nikto iný.

"Zábery z posledných pár týždňov ukazujú obraz satanskej kozy, ktoré iba znovu potvrdzujú, že miesto je prenasledované niečím zlovoľným," vyhlásila žena, ktorú k predaju domu dohnala posledná kvapka, a tou bola temná postava, ktorá stála medzi ňou a synovou posteľou.

Žena je nútená predať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Som úprimne presvedčená, že dom je prekliaty. Je tam niečo zlé... niečo démonické. Vyskúšala som všetky médiá a vyšetrovateľov, aby sa pokúsili zbaviť toho, čo tam je," hovorí obyvateľka domu, ktorý kedysi slúžil ako stredoveké väzenie a vystupoval v notorickom známom hone na čarodejnice v 16. storočí, pričom skončil smrťou ôsmich žien.

"Už mám dosť svojich strašidelných obyvateľov a fotografia diabolskej kozy ma doviedla konečne k predaju," uzavrela opis svojich nepríjemných zážitkov žena, ktorá však možno bude mať problém takúto zábavnú spoločnosť niekomu "streliť". Ako sa však hovorí, aj negatívna reklama je reklama.

Žena je nútená predať
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: SatanVanessa Mitchellová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu