Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Polícia v novom svetle: VIDEO z výťahu zachvátilo internet, takto si užívajú aj nadriadení!

Aj policajti sú len ľudia.
Aj policajti sú len ľudia. (Zdroj: Facebook/EPC Sheriff's Office)

EL PASO – Policajti vo väčšine štátov nie sú práve najobľúbenejšími zamestnancami štátnej správy, napriek tomu sa to niektorí snažia zmeniť. V snahe vylepšiť si imidž sa polícia v El Paso rozhodla zverejniť video z výťahu v budove policajného riaditeľstva. Pýtate sa, čo je na tom zvláštne? Nuž, stačí pustiť správnu pesničku a zistíte, že v uniformách pobehuje niekoľko výborných zabávačov.

Oficiálne stránky polície na sociálnych sieťach už dnes nie sú ničím výnimočným, najmä v Spojených štátoch. Prostredníctvom nich sa snažia tí, čo majú pomáhať a chrániť, ukázať, že sú takisto ľudia. V americkom štáte Colorado, konkrétne v El Paso, na profil na Facebook zavesili video, ktoré zdieľalo už viac ako 120-tisíc ľudí. Policajti v ňom totiž veľmi vydarene tancujú.

Diagnosis: Excessive Dancing.

Posted by EPC Sheriff's Office on 29. január 2016

Podľa príbehu, ktorý video sprevádza, kameru do výťahu nainštalovali z dôvodu opakujúcich sa porúch. Aj keď o nej zrejme hlavní aktéri vedeli, nezastavilo ich to. Známu pieseň, ktorá inšpirovala aj svetových tanečníkov k vytvoreniu vlastných choreografií, sa rozhodli stvárniť po svojom, a že si to poriadne užili. Pri sledovaní tohto virálneho videa sa určite nevyhnete úsmevu.

Viac o téme: VýťahTancovaniePolícia Virálne video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu