Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na prvý pohľad nič zvláštne: Ale na tejto FOTO obyčajného domu je naozaj čosi čudesné!

Nejako to poplietli.
Nejako to poplietli. (Zdroj: reddit)

LONDÝN - Môžete plánovať a plánovať, ale keď je výsledok nanič, tak vám ani všetky nákresy a náčrty sveta nepomôžu. Niečo podobné sa stalo aj pri dome, ktorý vyzerá vskutku pozoruhodne. Chcete vedieť prečo? Dobre sa pozrite na nasledujúcu fotografiu zverejnenú na portáli Reddit a rýchlo pochopíte, čo trápi aj ostatných internetových užívateľov.

FOTO Mesto ako z rozprávky: Rómovia si z britských sociálnych dávok postavili luxusné sídla

Keď sa na nový dom s ešte neupraveným pozemkom prvýkrát zahľadíte, vyzerá byť všetko v poriadku. Pri lepšom pozorovaní sa vám však riešenie príjazdovej cesty smerom ku garáži bude musieť javiť vskutku neortodoxné, rovnako ako aj to, prečo by si niekto pred garáž nechal pripraviť miesto pre kvetinový záhon.

Na prvý pohľad nič
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)

Mnohí komentujúci sa na adresu staviteľov v tomto prípade hanlivo vyjadrovali, že pravdepodobne museli byť úplne slepí, keď si zmýlili strany a zadané úlohy. Iný užívateľ však poznamenal, že môže ísť o modelový dom, v ktorom bude mať predajca kanceláriu, takže celé toto stavenisko si potom kupujúci bude môcť ešte upraviť podľa seba. Hádam sa tak stane skôr, ako sa nový majiteľ nasťahuje.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu