Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žena (32) za rok schudla 100 kg a konečne sa prvýkrát vyspala so svojím manželom

Brittani radikálne schudla Zobraziť galériu (3)
Brittani radikálne schudla (Zdroj: profimedia.sk)

SALEM - Tridsaťdvaročná žena z amerického štátu Oregon, ktorá kvôli nadmernej hmotnosti nemohla mať sex so svojím manželom, sa s ním konečne po prvýkrát vyspala. Stalo sa tak po tom, ako schudla takmer sto kilogramov.

Brittani Fulferovú od piatich rokov sexuálne zneužíval člen rodiny. Svoje trápenie sa snažila mierniť tým, že sa prejedala. Keď sa ako 28-ročná vydala za Billa, vážila 177 kg. V priebehu rokov pribrala ďalších sto kíl. Na jedlo myslí celý deň; od momentu, kedy sa zobudí až dovtedy, kým nejde spať. 

Žena (32) za rok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Kvôli morbídnej obezite sa manželia nemohli spolu milovať a Brittani sa pred svojou zákonitou polovičkou odmietala aj vyzliekať, pretože sa hanbila. "Bojím sa, že keby ma videl nahú, zostal by znechutený. Tak celý deň preležím na gauči alebo na posteli a tlačím do seba jedlo," povedala v programe Môj tučný život vysielanom na televízii TLC. Najťažšou vecou pre mladú ženu bolo sprchovanie, pretože sa do sprchovacieho kútu musela doslova natlačiť. A hoci sa umýva pravidelne, i tak má neustále pocit, že smrdí. 

Žena (32) za rok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

To už je ale minulosťou. Fulferová, ktorej v 19 rokoch diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy, totiž pred časom podstúpila bandáž žalúdka. Priznala, že po operácii mala výčitky, pretože mala pocit, že spolu s jedlom prišla o svojho najlepšieho priateľa. Po konzultácii s psychológom však pochopila, že toto bola jediná cesta, ako sa uzdraviť. V priebehu dvanástich mesiacov sa jej podarilo schudnúť približne sto kíl, čo zachránilo nielen jej zdravie a život, ale aj manželstvo.

Žena (32) za rok
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

S Billom sa nedávno konečne prvýkrát milovala"Konečne sme sa zblížili aj po intímnej stránke, nie sme už viac len spolubývajúci. Cítime sa ako novomanželia, je to úžasné," dodala natešená Američanka. 

Viac o téme: ObezitaBandáž žalúdka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu