Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO Vypapaná Ruska (25) valcuje internet: Po schudnutí sa z nej vykľula oslňujúca kráska

Tanya pred a po schudnutí. Zobraziť galériu (4)
Tanya pred a po schudnutí. (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Tanja Rybakovová strávila roky v izolácii, pretože sa hanbila za svoju váhu a stala sa obeťou šikanovania. Po tom, čo však schudla 55 kíl, čiže polovicu svojej dovtedajšej hmotnosti, je z nej internetová senzácia. Jej fotografie doslova obleteli svet a kráska si môže užívať vytúženú pozornosť, ktorú kedysi nenávidela.

Žena (32) za rok schudla 100 kg a konečne sa prvýkrát vyspala so svojím manželom

Tanja z ruského Petrohradu kedysi vážila až 108 kilogramov a nemala žiadnych priateľov. Teraz sa venuje zdravotnému životnému štýlu a na YouTube má viac ako 270-tisíc nasledovníkov, dokonca sa jej ozývajú ľudia, ktorí ju šikanovali, aby jej povedali, aká je krásna.

Dievčine sa podarilo za tri a pol roka schudnúť na 53 kilogramov a so svojou chutnou postavičkou stala sa veľkou inšpiráciou pre ostatných. Jej video príspevky ľudí úplne okúzlili a nejedenkrát sa už objavila aj v televízii.

Tanja prekročila hranicu sto kilogramov.
Zobraziť galériu (4)
Tanja prekročila hranicu sto kilogramov.  (Zdroj: profimedia.sk)

"Je to môj vlastný príbeh o Popoluške. Deti boli kruté, a tak som sa s nimi nestýkala. Nemala som žiadnych kamarátov a venovala sa najmä čítaniu. Bolo to také zlé, že po príchode domov zo školy som plakala a nechcela som sa tam vrátiť. Nadváha ma pripravila o sebadôveru. Teraz je skvelé vidieť sa v televízii. Nemôžem uveriť, že toto je môj život," hovorí šťastná Tanja.

Deťom, ktoré jej robili zo života peklo, už odpustila. Necíti voči nim nenávisť a tvrdí, že v tom čase boli všetci mladí a robili chyby. Ona sama nepochádzala z bohatej rodiny, a tak jedla množstvo lacných potravín, ktoré boli nezdravé. Jej váha sa však neskôr stala pre ňu veľkou záťažou, pretože mala problémy s dýchaním a nevládala chodiť. Zlom nastal počas maturitného plesu, ktorý strávila sama a celý preplakala.

Teraz by ste neverili, že je to tá istá žena, ako pred pár rokmi.
Zobraziť galériu (4)
Teraz by ste neverili, že je to tá istá žena, ako pred pár rokmi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Po vyskúšaní niekoľkých diét, Tanja kontaktovala odborníka na výživu. Zo svojho jedálnička vylúčila tučné a sladké jedlá, začala doma cvičiť a trikrát týždenne si chodila zaplávať v miestnom jazere. Po tom, čo rapídne schudla, jej zostala ovisnutá prebytočná koža, ktorú si nechala chirurgicky odstrániť. Túto operáciu nikdy pred svetom neskrývala.

Tanja teraz prevádzakuje on-line program, ktorým sprostredkúva svoje znalosti druhým. Podľa nej však nie je všetko len o chudnutí, to je iba prvý krok na ceste k získaniu sebadôvery a za celkovým fyzickým a psychickým zdravím. "Môžete zmeniť svoj život, ak v seba veríte," odkazuje Ruska.

Jej postava je zdrojom obdivu.
Zobraziť galériu (4)
Jej postava je zdrojom obdivu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tanya Rybakovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu