Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Muž odmietol splniť svoju manželskú povinnosť: Nebol sex, ženuška ho do krvi zmlátila nunčakmi

Sondra Earle-Kellyová
Sondra Earle-Kellyová (Zdroj: polícia)

CHARLOTTE - Američanka Sondra Earle-Kellyová (51) bola obvinená z priťažujúceho domáceho násilia po tom, čo polícia našla jej manžela zaliateho krvou, ktorá sa dokonca nachádza aj na stenách ich bytu v Charlotte, v štáte Južná Karolína. Svojho partnera údajne zmlátila nunčakmi preto, že s ňou odmietol súložiť.

Ruskú učiteľku (22) zo škôlky prichytili v štipľavom VIDEU: Prostitútka za 35 eur na noc

Podľa policajnej správy muž v nedeľu večer práve sledoval televíziu v obývacej izbe, keď za ním prišla Earle-Kellyová a požiadala ho, aby s ňou šiel do postele. Žena mala v tú noc užiť Xanax a manželovo odmietnutie v nej vyvolalo poriadnu dávku zúrivosti. Najprv po ňom začala hádzať keramické figúrky a potom všetko, čo jej prišlo pod ruky. Bohužiaľ sa k nej dostali aj nunčaky, ktorými svoju obeť mlátila po tvári a hlave.

Keď na miesto činu prišla polícia, žena tvrdila, že netuší, prečo je byt pokrytý krvou, alebo ako sa manžel zranil. Ten, hoci mal rany na rukách, ktoré vznikli pri sebaobrane, odmietol byť prevezený do nemocnice. Earle-Kellyová polícii ukázala rezné rany na bruchu, ktoré vyzerali, že si ich spôsobila sama. Nakoniec teda v nemocnici skončila ona, odkiaľ putovala do väznice na základe obvinenia z domáceho násilia. Tam strávila nedeľnú noc a v pondelok ju prepustili na kauciu vo výške 15-tisíc dolárov. Informoval portál dailymail.co.uk.

Viac o téme: Sondra Earle-Kellyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu