Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Čo to, preboha, je? Rodičia si prezerali FOTO z ultrazvuku, zrazu zostali ako obarení

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Potom, čo nastávajúci britskí rodičia Yvonne Spenceová a John Reynoldsová prežili kvôli ťažkému tehotenstvu krušné chvíle, chceli sa uistiť, že je ich dieťatko naozaj zdravé. Ultrazvuk potvrdil, že ich synček sa má dobre, čo spôsobilo dvojici veľkú radosť. Keď sa však lepšie pozreli na snímku, zbadali aj čosi iné, ako len drobné telíčko.

Prekvapivý úkaz na ultrazvuku: Budúca mamička našla na snímke čosi desivé!

Yvonne si počas tehostva užila svoje. Trpela nielen bolesťami chrbtami, ale aj nepríjemnými sťahmi Po zdesení nad zvláštnymi pohybmi dieťatka sa pár z Motherwellu minulý týždeň vybral na vyšetrenie do nemocnice, kde im však povedali, že ich synček je zdravý a nič zlé sa nedeje.

Spokojná dvojica teda odišla domov a až tam zažila najväčšie prekvapenie. Tu sa totiž pozrela na snímku z ultrazvuku detailnejšie a všimla si niečo, čo ju skutočne znervóznilo. Okrem plodovej vody a bábätka sa na zábere nachádza aj tvár dospelého muža. "Nevieme to vysvetliť, ale vystrašilo nás to," neskrýval pre portál mirror.co.uk svoj údiv nastávajúci otecko.

Podľa neho tvár nie je podobná žiadnemu z ich príbuzných, hoci pripúšťa, že sa už zamýšľal aj nad možnosťami z "onoho sveta".

Kto je to? Foto: mirror.co.uk
Zobraziť galériu (2)
Kto je to? Foto: mirror.co.uk  (Zdroj: Mirror)

Ich syn sa má narodiť začiatkom novembra a vzrušení rodičia preňho zvolili meno "Ruairidh". Keď bude starší, majú mu vraj v úmysle túto špeciálnu snímku ukázať.

Viac o téme: TvárUltrazvukJohn reynoldsYvonne Spence
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu