Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO záhadného "ducha": Nad detskou postieľkou sa vznáša podivné svetlo

Čo je to za svetlo?
Čo je to za svetlo? (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Keď prišiel otec skontrolovať svoju dvojmesačnú dcérku, naskytol sa mu neuveriteľný pohľad. Nad jeho dieťatkom sa vznášalo podivné svetlo, ktoré sa pokúsili zachytiť, ale prekĺzlo mu pomedzi prsty. Najprv si myslel, že sa mu to asi sníva, ale kamera na baby monitore ukázala, že ho zmysly neklamali.

FOTO Prekvapenie pre celú rodinu: Z ultrazvuku zíza na dieťa hotový votrelec!

Jonathan Murphy (32) z anglického Consettu sa zašiel večer pozrieť na svoju dcérku Rosie. Po vstupe do miestnosti sa zrazu objavilo hmlisté biele svetlo, z ktorého sa stala jasná biela škvrna, ktorá párkrát prešla nad detskou postieľkou.

Keď sa otec vrátil z izby na poschodí dole, spolu so svojou partnerkou Victoriou Snowdonovou (22) skontrolovali záznam na monitore, ktorý potvrdil to, čo videl.

"Prvá vec, ktorú som si pomyslel, bola, že je to duch. Viem, že to vyzerá ako vtip, ale je to nevysvetliteľné. Stále neviem, čo by to mohlo byť. V okolí neboli žiadne autá a v miestnosti udržujeme tmu," povedal Jonathan, manažér stávkovej kancelárie.

Po zhliadnutí videa sa vrátil späť do detskej izby na poschodí a svetlo tam stále bolo. "Dokopy to celé muselo trvať asi minútu, minútu a pol," uviedol s tým, že obaja boli úplne vydesení. Victoria dokonca nechcela, aby ich dcérku uložil opäť do postieľky.

Odvtedy sa však tajomné svetlo v ich dome neobjavilo a nič také nevideli ani predtým.

Viac o téme: SvetloDuchDieťaPostieľkaZáhada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu