Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Srdcervúce FOTO manželov, ktorí prišli o dcérku: Sestričky žartovali na sále, pritom išlo o život

Emma s mŕtvou dcérkou Zobraziť galériu (2)
Emma s mŕtvou dcérkou (Zdroj: profimedia.sk)

FRAMLINGHAM - Srdcervúca snímka obletela britskými médiami. Dieťatko zomrelo počas ťažkého pôrodu, pričom rodičia vinia z tejto tragédie zdravotnícky personál. Podľa nich Emma (29) rodila v príliš uvoľnenej atmosfére, aj keď bolo od začiatku jasné, že ide o komplikovaný pôrod.

Dievčatko Bonnie Strachanová sa tlačilo na svet nožičkami dopredu. Podľa lekárov by otočenie dieťatka pred pôrodom prinieslo ešte väčšie riziká. Mamička Emmy (29) ale tvrdí, že v sále to na komplikovaný pôrod vôbec nevyzeralo.

Spoločne s manželom Jamesom povedala, že sestričky sa smiali, žartovali a boli absolútne nesústredené. Ako informuje Daily Mail, dievčatko nechali v nemocnici v Ipswich z tela mamy visieť niekoľko minút nožičkami von. Až potom pomohli pôrodné asistentky telíčku dostať sa na svet. "V sále vládla žoviálna atmosféra. Pôrodná asistentka poznamenala, že každý by chcel vidieť pôrod dieťaťa, ktoré je otočené nohami dolu a že by na takýto pôrod mohla začať predávať lístky," povedala nešťastná mama.

Nešťastní rodičia sa lúčia s nebohou dcérkou
Zobraziť galériu (2)
Nešťastní rodičia sa lúčia s nebohou dcérkou  (Zdroj: profimedia.sk)

Lekári pred pôrodom tvrdili, že dieťatko je primerane veľké, no nebola to pravda a Bonnie bola väčšia. Lekári sa po pôrode snažili bábätko oživovať takmer polhodinu, žiaľ, bezúspešne. Patologička skonštatovala udusenie počas pôrodu. 

Zdravotná sestra, ktorá asistovala pri pôrode povedala, že pri komlikovanom pôrode by mal byť prítomný aj lekár, ktorého volali, no do sály nedošiel. Nešťastní manželia podali na nemocnicu sťažnosť. Spoločne vychovávajú dvojročného synčeka Percyho.

Srdcervúce FOTO manželov, ktorí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: BábätkoSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu