Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Žena išla prvýkrát ku gynekológovi: Ten našiel hrôzu, ktorá v nej rástla 45 rokov

Jenny a nevyvinuté embryo Zobraziť galériu (3)
Jenny a nevyvinuté embryo (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Štyridsaťpäťročná Angličanka až nedávno s hrôzou zistila, že v sebe celý život nosila nevyvinuté dvojča. Mala veľké šťastie, pretože masa tkaniva mohla v jej maternici kedykoľvek prasknúť a ženu zabiť.

Štyridsaťpäťročná Jenny Kavanaghová sa nedávno rozhodla, že si nechá voperovať vnútromaternicové teliesko. Vzhľadom na jej vyšší vek jej však lekári nariadili ultrazvuk brucha. Vďaka nemu zistili niečo veľmi nečakané - na pravom vaječníku pacientky objavili desaťcentimetrovú masu, ktorá keby praskla, mala by fatálne účinky.

Žena išla prvýkrát ku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Gynekológovia aj rodičia boli zhrození: Bábätko na FOTO sa narodilo tehotné

Tou hmotou bolo nenarodené dvojča, ktoré rástlo spolu s Jenny. Nechýbala mu tvár, oko, zub či dlhé čierne vlasy. "Doktor povedal, že na začiatku boli dve embryá a ja som bola silnejšia, tak som prežila. Som veľmi šťastná, že to našli a odstránili predtým, ako ma to zabilo. Snažím sa na to príliš nemyslieť, pretože nechcem byť smutná," povedala Kavanaghová.

Žena išla prvýkrát ku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dvojnásobná matka pripustila, že vždy mala strach z lekárov a ani raz v živote nenavštívila gynekológa, pretože obe jej tehotenstvá boli bezproblémové.

Viac o téme: EmbryoParazitické dvojča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu