Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Záhada vykrádania hrobu vyriešená: Na cintorín nainštalovali kameru a nestačili sa diviť

Prečo to robila?
Prečo to robila? (Zdroj: Youtube/ALLTVCHANNEL2)

LONDÝN - Vždy, keď smútiaca rodina prichádzala na hrob Almy Allerstonovej, mala ťažké srdce. Kvety z hrobu matky a babičky neustále mizli a nikto nevedel prísť cintorínskej záhade na koreň. Posledná krádež však do veci vniesla nečakaný zvrat.

„Je to peklo, keď musíte ísť na cintorín a vidíte prázdne miesta tam, kde ste očakávali vodné kvety,“ povedala dcéra Marg Medeiros, ktorá na jar pochovala svoju mamu. Krátko po pohrebe sa však začali diať zvláštne veci. Rodina na hrob položila rôzne spomienkové predmety, ale pri ďalšej návšteve už po nich nebolo ani stopy a situácia sa opäť opakovala. Tak si rodina pomyslela, že ich zobrali okoloidúci.

VIDEO záhadného "ducha": Nad detskou postieľkou sa vznáša podivné svetlo

V júni pozostalí vysadili okolo hrobu nádherné kvety, ale aj tie niekto povytrhával. Vtedy sa rodina nahnevala a na vetvu neďalekého stromu nainštalovala kameru. Na ich veľké prekvapenie sa k hrobu priblížila len asi 20-ročná mladá žena v modrých šortkách a mikine, ktorá kvety vopchala do kartónovej škatule. Video rodina zverejnila na sociálnych sieťach v snahe dopátrať sa neznámej zlodejky a zdieľali ho tisíce ľudí. Po žene pátra aj londýnska polícia, ktorá verejnosť prosí o pomoc pri identifikáci, uviedol portál lfpress.com.

Viac o téme: HrobVykrádanie hrobu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu