Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Najmenší milovník kníh: Keď mamička dočíta rozprávku, synček sa zmení na nepoznanie

Koniec príbehu je vždy smutný Zobraziť galériu (2)
Koniec príbehu je vždy smutný (Zdroj: youtube/leesedanielle)

BRATISLAVA - Dobrá kniha dokáže čitateľa rozosmiať aj rozplakať, ale len máloktorý po zavŕšení príbehu prepukne do usedavého plaču, ktorý nie a nie utíšiť. Jeden taký však naozaj existuje, o čom svedčí aj nasledujúce video. Nevadí, že ešte nevie ani chodiť, ale na rozprávkach je doslova závislý.

VIDEO Keď musíš, tak musíš: Dievčina urobila na svadbe niečo nezvyčajné, pozrite sa prečo

Mladá mamička z USA sedí na podlahe a vedľa seba má svojho rozkošného synčeka, ktorý doslova hltá všetky slová, keď mu číta z rozprávkovej knižky s názvom "Ja som zajko". Príbeh drobca doslova pohltí, a tak sa niet čo čudovať, že záver ho vyložene rozlútostí. A to až natoľko, že keď mama povie, že je koniec, strašne sa rozplače.

VIDEO Najmenší milovník kníh:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/leesedanielle)

Upokojí sa až po tom, čo mama znovu knihu otvorí a prečíta mu ju celú odznova. Keď však príde k poslednej stránke, zopakuje sa rovnaký scenár ako predtým. Jej chlapček je zničený a miestnosťou sa ozýva detský krik spojený so slzami.

O tom, že nejde o ojedinelý úkaz a toto je synčekova zvyčajná reakcia na koniec rozprávok, svedčia ďalšie štyri prípady na konci rozkošného videa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu