Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Parkovanie na drzovku: Pozrite sa, čo nahnevalo mamu pred obchodným domom

Žena problém s parkovaním vyriešila po svojom
Žena problém s parkovaním vyriešila po svojom (Zdroj: Foto: youtube)

LUTON - Mama sa vybrala so svojimi deťmi na nákupy. Pred obchodným domom ale nemala kde zaparkovať. Na mieste vyhradenom pre rodiny s deťmi nadrzovku odstavil svoje auto istý muž. Reakcia nahnevanej ženy na seba nenechala dlho čakať.

"Je to neuveriteľne nepríjemné pre ľudí s malými deťmi, ktorí potrebujú toto miesto a takto zneužívajú systém," opísala Claire Ramscarová. Aby mužovi dokázala, ako sa cíti, jednoducho zaparkovala tesne pred ním a jeho auto zablokovala.

"Sledovala som toto auto na parkovisko a pozorovala som, ako zaparkoval na miesto pre rodiny s deťmi. Zjavne nemal žiadne deti, išla som za ním. So mnou boli dve malé deti," opísala Claitre pre portál mirror.co.uk a doplnila: "Spýtala som sa ho, čo robí, a on mi povedal, aby som bola ticho a išiel preč. Jednoducho som vystúpila z auta na mieste, kde som stála." 

Žena následne odišla do obchodu, no zamestnanci reťazca sa po nej začali znáhať a obviňovať ju z toho, že zle zaparkovala a zablokovala tak výjazd inému zákazníkovi. "Je to neuveriteľne nepríjemné pre ľudí s malými deťmi, ktorí potrebujú tieto priestory a takto zneužívajú systému," doplnila nahnevaná mama. 
 
Parkovisko pred obchodom Sainsbury Bramingham má 378 parkovacích miest, pričom ďalších 18 je pre zdravotne ťažko postihnutých ľudí a 12 miest je vyhradených pre rodiny s deťmi. Manažéri si chybu uvedomili a ostaným odkazujú: "Zákazníci môžu kontaktovať kolegu v prípade, že zistia, že niekto nesprávne zaparkoval," povedal hovorca spoločnosti Sainsbury.

Keď Claire zverejnila video na sociálnej sieti, automaticky rozdelila ľudí na dva tábory. Jedni jej počin vziať situáciu do vlastných rúk ocenili, iní mali opačný názor.

Viac o téme: ParkovanieAutoMatka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu