Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Sused na hlasno sexujúci párik volal políciu: Dvojica ho dobila hrabľami!

Erin Lawsonová a Johnny Richards
Erin Lawsonová a Johnny Richards (Zdroj: polícia)

ROGERSVILLE - Američan, ktorý privolal na svojich hlasno sexujúcich susedov políciu, mal dôvod báť sa o svoj život. Dvojica mu totiž po návšteve a odchode mužov zákona z ich príbytku nič nedarovala a zaútočila na neho hrabľami. Poriadne ho doriadila.

Prečítajte si aj: Súd konečne ukázal, ako zatočiť s pekelnou susedkou: Za zvieracie zvuky pri sexe basa!

Mark Galin (57) už nemohol nevhodné správanie sa svojich susedov vydržať a minulý týždeň na nich dvakrát zavolal rogersvillskú políciu. Keď dôstojníci po druhom raze odišli, rozhodla sa napajedená dvojica mužovi pomstiť. Johnny Allen Richards (33) a Erin Brooke Lawsonová (32) sa do neho pustili hrabľami vo dverách jeho bytu.

Najprv mu zasadila ranu Lawsonvá, ktorá musela byť naozaj tvrdá, keďže pri nej zlomila drevenú násadu. To jej ale nestačilo a do ramena ho bodla ozubenou časťou. Potom si obeť podal aj Richards, ktorý ho napadol s palicou.

Šokovaná polícia našla na konci hrablí stopy krvi a výpoveď pána Galina sa zhoduje s niekoľkými tržnými ranami, ktoré utrpel. Lawsonová a Richards boli obvinení z útoku a obaja skončili v okresnom väzení. Lawsonová, ktorá bola pod vplyvom alkoholu, si tam teda mohla pokojne počkať, kým vytriezvie.

Viac o téme: HrableSexSusedútok Erin LawsonJohnny Richards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu