Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Súd konečne ukázal, ako zatočiť s pekelnou susedkou: Za zvieracie zvuky pri sexe basa!

Gemma Waleová
Gemma Waleová (Zdroj: profimedia.sk)

BIRMINGHAM - Súd uznal Gemmu Waleovú vinnú z robenia prílišného hluku počas sexu, ktorým opakovane rušila svojich susedov, za čo sa jej ušiel dvojtýždňový trest odňatia slobody. Okrem toho jej bujarý spôsob život zahŕňal aj neustále púšťanie hlasnej hudby, krik, nadávky a búchanie dverami.

Matka dvoch detí sa k svojim susedom nesprávala vôbec ústretovo. Už na predchádzajúcom mieste, kde bývala, mala problémy a jeden zo svedkov uviedol, že to bola doslova nočná mora. Neustále sa hádala so svojím priateľom a do jej jednoizbového bytu chodili muži.

Dievčina zvykla organizovať párty, trvajúce do piatej hodiny ráno a potom celý deň prespala. "Mala malého chlapca a dievčatko. Bola to susedka z pekla. Nikdy viac ju nechcem vidieť," prezradila jedna zo susediek.

Žena taktiež dodala, že jej dcéra, ktorá sa v tom čase učila na skúšky, musela odísť z domu, aby mala pokoj. Susedia museli zapchávať uši svojim deťom, aby nepočuli sexuálne zvuky prichádzajúce spoza steny Gemminho bytu.

Sudca sa pre množstvo zistených porušení a nedostatok ľútosti rozhodol, že trest odňatia slobody bude oprávnený. Dievčina si tak od 12. mája odsedela svoje dva týždne a momentálne sa môže opäť venovať svojim radovánkam. Jej náprava totiž určite nebude jednoduchá.

Súd konečne ukázal, ako
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu