Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Beštiálni bankoví úradníci: Sexuálne hry s bábätkom po tom, ako jeden povedal, že to bude zlaté!

Chorý pár zneužíval bábätko!
Chorý pár zneužíval bábätko! (Zdroj: dailyrecord.co.uk)

SOUTH LANARKSHIRE - Britániu zasiahol otrasný prípad dvojice bankových úradníkov, ktorí sú obvinení zo sexuálneho zneužívania dieťaťa. David Harper (36) si v práci začal s vydatou kolegyňou Jennifer Maguirovou (31), obeťou ich nechutných hier sa stalo bábätko. Na všetko sa prišlo úplnou náhodou, keď v banke prehľadávali mužovu mailovú schránku, kvôli obvineniu inej kolegyne zo sexuálneho obťažovania.

Obaja zvrhlíci pracovali v pobočke Bank of Scotland v South Lanarkshire. Viac ako 18 mesiacov, teda takmer od narodenia, Jennifer zneužívala dievčatko, o ktorom nebolo zverejnené, či bola jeho matkou. Harper jej totiž raz napísal, že by bolo „roztomilé“, keby ju videl, ako zneužíva dieťa. Nebolo zverejnené, o koho dieťa išlo.Jennifer sa pred políciou bránila tvrdením, že Harper ju vydieral tým, že dá na internet jej nahé fotky. 

V Harperovom počítači sa však našli nielen fotografie Jennifer, ale aj tisícok nahých detí, napriek tomu tvrdenie o vydieraní popiera. Priznal však, že podobným spôsobom vydieral inú ženu, ktorá mu mala dodávať neslušné fotky detí. Práve odkaz na tieto fotografie našli u Harpera v mailovej schránke, čo banka ešte v novembri 2013, počas interného vyšetrovania, nahlásila polícii. Vysvitlo, že pár spolu mával sex aj v kancelárskych priestoroch banky.

V domácom notebooku mal David uložených 9870 fotografii detí a 17 pohyblivých obrázkov, našli sa aj správy, ktoré posielal Jennifer. Tá počas ostatného súdneho pojednávania tvrdila, že v tom čase brala antidepresíva a bola celou situáciou veľmi „zmätená“, rozmýšľala vraj aj o samovražde. Kaucia bola v prípade oboch súdených zamietnutá, až do ďalšieho pojednávania v júli teda ostávajú vo väzení.

Viac o téme: Sexuálne zneužívanieDetská pornografia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu