Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Búrlivá noc s riaditeľkou školy Annou: Študenta (13) pripravila o panictvo, v stane na výlete!

Anne Lakeyová v súčasnosti Zobraziť galériu (3)
Anne Lakeyová v súčasnosti (Zdroj: ITV)

SUNDERLAND - Mladík z Veľkej Británie tvrdí, že ho pripravila o poctivosť riaditeľka školy, ktorú navštevoval. Stalo sa tak počas výletu v prírode. Tajná návšteva v stane ale nebola jediná príhoda, ktorá sa medzi touto dvojicou odohrala. Viac detailov zaznelo na súdnom pojednávaní.

Anne Lakeyová v osemdesiatych rokoch minulého storočia viedla strednú školu v anglickom meste Sunderland. Spolu so študentmi sa raz na jar vybrala na školský výlet. Medzi ňou a jedným chlapcom sa vytvorila "osudová príťažlivosť", ktorej sa dvojica nedokázala ubrániť. Školák sa preto jednej noci vkradol do jej stanu a učiteľku pomiloval. Len pár metrov ďalej, vo vedľajšom stane, pritom ležal jej vtedajší manžel Eamonn Toland.

Búrlivá noc s riaditeľkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

"Počkal som do neskorých hodín, keď už bola čiernočierna tma a vošiel som do jej stanu. Vkĺzol som do spacáku, začali sme sa bozkávať a objímať. Prežili sme búrlivú noc plnú vášne," opísal tínedžer svoju prvú sexuálnu skúsenosť. Po sexe s Lakeyovou vraj cítil zmes emócií. V každom prípade bol ale veľmi rád, že prišiel o panictvo ešte predtým, než dovŕšil šestnásť rokov. Vraj to vtedy bolo veľmi dôležité.

Na druhý deň Ann chlapcovi povedala, že ho niekto videl ísť do jej stanu, tak sa počas výletu medzi nimi už nič nestalo. Pomer však pokračoval, keď sa vrátili domov. Stretávali sa v učiteľkinom dome, keď bol Eamonn preč. Sexovali spolu na manželskej posteli.

Učiteľka angličtiny súložila so 17-ročnými zajačikmi: Boli to jej žiaci, užívala si, ako nikto

Polícia sa o prípade dozvedela až nedávno. Matka študenta na súde vypovedala, že syn sa jej so všetkým zveril až viac ako desať rokov po tom, ako sa to stalo. Vraj za ňou prišiel so slzami stekajúcimi po tvári. "Tá krava ma pripravila o panictvo, keď som mal trinásť rokov," zahlásil mame nešťastne.

Lakeyová bola na základe viacerých výpovedí obvinená z opakovaného nemravného správania. Šesť obvinení sa týka dotyčného tínedžera, ktorý mal v tom čas 13, resp. 14 rokov, zvyšných sedem sa vzťahuje na iného, pätnásťročného chlapca. Dotyčná vinu odmieta, súd pokračuje. Informoval web denníka Daily Mirror.

Búrlivá noc s riaditeľkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ITV)

Viac o téme: SexŠtudentPanicAnn LakeyNemravné správanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu