Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok najatého súkromného detektíva: Učiteľku (33) pristihol pri sexe s vlastným synom (17)

Amber Telfordová Zobraziť galériu (2)
Amber Telfordová (Zdroj: FB)

SALT LAKE CITY - Majiteľku tanečného štúdia uväznili po tom, čo ju prichytili pri sexe iba so 17-ročným chlapcom. Postaral sa o to súkromný detektív jej manžela, ktorý si pravdepodobne chcel zabezpečiť výhodu pri rozvode. Učiteľka tanca Amber Telfordová (33) sa láske so študentom podľa výpovedí na súde oddávala nielen v jej ateliéri, ale aj v jej aute či dome svojej matky.

Študent (17) prepadal z angličtiny, no potom sa stal zázrak: Zrazu bol najlepší, vďaka sexu

Nezákonné praktiky učiteľky odhalil súkromný detektív, ktorý našiel pár v štúdiu ležať spolu pod dekou a ich oblečenie bolo rozhádzané po podlahe. Jeho prekvapenie však muselo byť omnoho väčšie, keď zistil, že zvedeným mladíkom je jeho vlastný syn. Uviedol Daily Record.

Polícia v meste Taylorsville, v štáte Utah, bývalú roztlieskavačku NBA zatkla. V súdnych dokumentoch sa uvádza, že dvojica začala najprv spolu flirtovať a ako sa vzťah vyvíjal, žena nakúpila svojmu milencovi oblečenie a zaplatila za neho aj cestu na tanečnú súťaž do Disneylandu.

"Začala s tínedžerom flitovať a nakoniec vznikol sexuálny vzťah, ku ktorému došlo u nej doma, v domácnosti jej matky, a tiež vo vozidle patriacom Amber," píše sa v dokumentoch, ktoré hovoria aj tom, že Telfordová prišla po chlapca uprostred noci a odviezla ho na rôzne miesta, kde mali sex.

Amber Telfordová
Zobraziť galériu (2)
Amber Telfordová  (Zdroj: úrad šerifa)

Okrem väzby súd vinníčke taktiež nariadil vykonať 150 hodín verejnoprospešných prác a zaregistrovať sa ako sexuálny delikvent. Neblahá udalosť prenikla na svetlo sveta koncom novembra, asi dva mesiace potom, čo Telfordová podala žiadosť o rozvod.

Štúdio Colette's Dancing School viac nefunguje. Ateliér prevádzkuje nové vedenie pod novým názvom.

Viac o téme: Amber Telfordová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu