Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pekná učiteľka vzala žiaka (15) do Disneylandu: Tam si z neho spravila sexuálnu bábku!

Michelle Yehová
Michelle Yehová (Zdroj: lapd)

LOS ANGELES - Michelle Yehová (28) čelí obvineniu zo sexuálneho zneužívania 15-ročného žiaka školy, kde učila vedu, a sexu s ďalšími maloletými chlapcami. Jej praktiky boli naozaj sofistikované, tínedžera vzala naoko na výlet do Disneylandu, ale iba preto, aby sa mu mohla votrieť do priazne a aj kamsi inam...

Učiteľka (35) zviedla svojho žiaka (13): Najprv bozk a potom... takto ho pripravila o panictvo!

Bývalá zastupujúca učiteľka na škole San Pedro High School mala sex s dvoma študentmi a usporiadala výlet do Disneylandu s tínedžerom, ako súčasť plánu, aby ho zviedla. Prokurátori tvrdia, že tu sa v hoteli stretli s ďalším chlapcom a zasypala ich množstvom darčekov za účelom nadviazania sexuálneho vzťahu.

Yehovú zatkli 17. júla a obvinili z nezákonného sexu s dvoma maloletými. Celkovo ju vinia zo štyroch nezákonných sexuálnych stykov s neplnoletou do 16 rokov, dvomi prípadmi orálneho sexu s maloletým do 16 rokov a dvoch prípadov oplzlého správania sa k dvom obetiam.

Taktiež je obvinená z troch priestupkov sexuálneho obťažovania dieťaťa a sexuálneho obťažovania proti dvom ďalším údajným obetiam, chlapcom, uviedla televízia KTLA-TV. Kaucia má byť stanovená na 250-tisíc dolárov. Pokiaľ učiteľku usvedčia, hrozí jej až deväť rokov a osem mesiacov vo väzení.
 

Viac o téme: SexŽiaciUčiteľkaDisneylandMichelle Yeh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu