Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V nemocnici vraj straší: Mladík urobil FOTO "mŕtveho dievčatka" pred detským oddelením!

Odfotil zdravotník ducha?
Odfotil zdravotník ducha? (Zdroj: Andrew Milburn)

LONDÝN - Nemocničný pracovník Andrew Milburn (21) poslal svojej priateľke fotografiu z práce, pri ktorej najprv vôbec netušil, že by mohla vzbudzovať strach. Prišiel na to až neskôr, keď na nej zbadal nečakaného hosťa, priezračnú postavu v blízkosti detského oddelenia.

Prečítajte si aj: Rybár sa na FOTO chváli úlovkom: Za jeho chrbtom sa deje niečo strašidelné!

Andrew Milburn zaslal pred začiatkom piatkovej nočnej zmeny fotografiu svojej priateľke, aby jej dokázal, že je naozaj v práci. Na snímke chodby nemocnice Clarendon Wing v britskom Leedse sa ale nečakane ukázala strašidelne vyzerajúca postava.

"Priateľka ma požiadala, aby som dokázal, že som v práci, tak som jej poslal fotku, keď som išiel do mojej kancelárie. A zdá sa, že sa mi podarilo zachytiť na chodbe ducha. Odkedy som dal tento obrázok na Facebook, dostal tisíce lajkov a komentárov a bol zdieľaný až v Amerike," uviedol Andrew pre Mirror Online a dodal, že sa už o záber začali zaujímať aj vyšetrovatelia paranormálnych javov.

Andrew, ktorý sa nedávno po prerušení karíéry vrátil do práce, hovorí, že na mieste, kde stojí duch dievčaťa, často počuli jeho kolegovia kroky, ale nikdy tam nikoho nevideli. "Stalo sa niekoľko podivných vecí. Teraz majú ľudia trochu strach, obávajú sa ísť aj na záchod," objasnil Andrew momentálnu situáciu v nemocnici.

Mladík obvinenia z úpravy fotografie popiera. "Nezvykol som veriť na duchov. Vždy som bol skeptik," povedal.

V nemocnici vraj straší:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Andrew Milburn)

Viac o téme: DuchNemocnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu