Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Diabolský duch útočil v hoteli: Nábytok lietal vzduchom, hostia kričali od hrôzy!

Nábytok sa začal hýbať sám od seba
Nábytok sa začal hýbať sám od seba (Zdroj: YouTube)

KUALA LUMPUR/LONDÝN - Internetová záhada má svoje riešenie! V prípade paranormálnych javov býva skôr výnimkou, ak sa človek dopracuje k ich rozlúsknutiu, ale niekedy sa dejú aj výnimky. Zábery z malajzijského hotela v Kuala Lumpur sú pri tom naozaj strašidelné. Neviditeľná sila hýbe nábytkom a návštevníkov poriadne vydesí.

V nemocnici vraj straší: Mladík urobil FOTO "mŕtveho dievčatka" pred detským oddelením!

Ako ukazujú zábery z hotela, duch sa poriadne vyšantil. Najprv hýbe nábytkom v miestnosti, z ktorej znenazdajky utečie mladý muž a ktorá je pravdepodobne určená na voľnočasové aktivity hostí. Potom na smrť vystraší ženu, ktorá sa nachádza sama vo veľkej sále a pozerá sa do mobilného telefónu.

Najprv spozornie pri zvuku, ktorý sa ozve za ňou, otočí sa, ale nič nezbadá. Neskôr nastane doslova peklo. Snaží sa dostať von, ale cestu jej zatarasí zhluk stolov a stoličiek, ktoré sa pohnú k dverám. Vydesená žena ustúpi, spadne na zem a zostane nehybne ležať, aj keď sa nábytok ďalej hýbe.

Video zverejnené na webovej stránke YouTube užívateľom Night Ghost House spôsobilo medzi internetovými užívateľmi ošiaľ. Ako sa však napokon ukázalo, tentokrát nešlo až o takú veľkú záhadu, ako by sa mohlo zdať. Pozornejší diváci odhalili, že ide o zábery prevzaté z traileru k malajzijskému filmu Bangunan.

Kto má rád horory, aspoň dostal dobrý tip.

Viac o téme: DuchHotelPoltergeistKuala Lumpur
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu