Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Internetom koluje šialené VIDEO: Dôkaz o výhre dva a pol miliardy hľadaný Čech spálil!

V rukách mu horí miliardová suma!
V rukách mu horí miliardová suma! (Zdroj: Youtube/BurnABillion)

PRAHA – Video, na ktorom už niekoľko týždňov hľadaný výherca Eurojackpotu spaľuje tiket s rozprávkovou sumou, sa stalo smutným hitom internetu. Mohol vystreliť do sveta zbohatlíkov, ale on sa rozhodol inak. Dôvod, ktorý ho k bizarnému činu motivoval, vás dostane!

„Nechcem prísť o kamarátov, nechcem prísť o známych. Ani neviem, čo by som s takou čiastkou robil,“ vyznal sa zúfalý výherca na videu. Potom zobral zápalky a urobil životné rozhodnutie. Výherný tiket mu zhorel v rukách. Čecha vraj od výhry odradili príbehy ľudí, ktorí kvôli nej prišli o osobné šťastie.

Ide o podvrh!

Ako však uvádza portál Tyden.cz, šťastlivec sa do dnešného dňa k výhre neprihlásil a video je s najväčšou pravdepodobnosťou falzifikátom, ako cituje hovorcu českej Sazky Václava Friedmanna portál Idnes.cz. Tiket totiž výherca podal 14., nie 13. mája, ako je vidieť na videu. Ani veľkosť identifikačného kódu nezodpovedá tiketu Sazky.

Bola to najhoršia vec, ktorá sa jej mohla stať: Stieracie žreby Helene zničili život!

Človek, ktorý vyhral doposiaľ najvyššiu sumu v histórii Eurojackpotu (2,466 miliardy českých korún), je doteraz neznámy a na prihlásenie sa k výhre má už len dva týždne. „Výhercovi plynie 35-dňová lehota, behom ktorej sa musí k výhre prihlásiť,“ povedal pre Tyden.cz hovorca Sazky s tým, že po overení výhry  bude mať šťastlivec celú čiastku na účte do 60 dní. 0

Viac o téme: Eurojackpot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu