Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Myslel si, že vyhral len 35 eur: Suma, ktorú vdovec dostal, ho skoro zrazila z nôh!

Keď sa dozvedel, že vyhral, uvaril si šálku čaju!
Keď sa dozvedel, že vyhral, uvaril si šálku čaju! (Zdroj: Youtube/Pirate FM)

LONDÝN – Britovi sa na dôchodok podarilo vyhrať sumu, z ktorej by sa nejednému zakrútila hlava. Petrovi Congdonovi sa podarilo v lotérii Lotto Quadruple Rollover uhádnuť všetkých šesť čísel, čím sa nezmazateľne zapísal do dejín pokoriteľov jackpotov!

Brit vyhral úžasných 18 638 685 eur! Peter Congdon (67) je vdovec, ktorý zvykol pravidelne pokúšať šťastie v lotérii, až od neho jedného dňa dostal jednoznačné znamenie. Pred osudným dňom vyhral v lotérii so stieracími žrebmi tri dni po sebe a štvrtý deň prišlo najväčšie prekvapenie. „Rozhodne to bol môj šťastný deň,“ povedal vdovec, ktorý si najprv myslel, že mohol vyhrať nanajvýš 35 eur. „Potom som zistil, že som správne tipol všetkých šesť čísel a som jediným víťazom jackpotu. Okamžite som bežal do domu dcéry, aby to skontrolovala,“ opísal svoje prvé dojmy.

Rozprávková výhra vdovy so štyrmi deťmi: Nemali kde bývať, usmiala sa na nich šťastena!

Dcéra mu jeho tušenie potvrdila a on sa, ako pravý Brit, v snahe zachovať si chladnú hlavu, v tej chvíli zmohol iba na jediné. Urobil si šálku čaju a až potom išiel vybavovať vyzdvihnutie výhry. Plánuje si kúpiť luxusné SUV Land Rover Discovery a zobrať svoje tri deti, desať vnúčat a jedno pravnúča do obrovského prázdninového tábora, uviedol portál Metro. Congdonovými šťastnými číslami sú odteraz 12, 27, 28, 39, 41 a 48.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu