Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO najdobrodružnejšieho svadobného oznámenia za 370 eur: Snúbencom išlo o život!

Deň D sa blíži! Zobraziť galériu (2)
Deň D sa blíži! (Zdroj: Youtube/Tyler MacNiven)

WASHINGTON - Tyler Macniven a Kelly Henniganová sa rozhodli oznámiť dátum svojej svadby spôsobom, aký by im mohol závidieť aj slávny seriálový MacGyver! Na ich dobrodružstvo nikto z pozvaných hostí a priateľov len tak rýchlo nezabudne.

Na to, aby mladý pár zachránil svoju svadbu, musel podstúpiť vysoké riziko. Dvojica zdolala rozbúrený oceán, bojovala s ozbrojenými nepriateľmi, ktorých šikovne zneškodnila podväzkami a kým sa zloduchovia ruvali o svadobnú kyticu nevesty, snúbenci v posledných sekundách z vojenského bunkra vyslobodili svadobné oznámenie. Za múrmi skrýše totiž tikala časovaná bomba nastražená v torte. V závere videa sa svadobní hostia dozvedia magický dátum svadby: 26. septembra 2016.

Mohlo by vás zaujať: Nevesta sa na ženícha vykašľala, stačila jediná otázka!

VIDEO najdobrodružnejšieho svadobného oznámenia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Tyler MacNiven)

Párik, ktorý miluje dobrú zábavu a humor, prišiel na inšpiratívny nápad počas rekreácie na kalifornskom polostrove Marin Headlands. Tyler pre The Huffington Post vysvetlil, že svoju „rodinu a priateľov podplatili sendvičmi a šampanským,“ aby im s videom pomohli. Zmestili sa tak do rozpočtu 370 eur! Budúci ženáč takisto prezradil, že v podobnom adrenalínovom duchu sa bude niesť i svadba: „Namiesto toho, aby sme svadobnú tortu tradične rozrezali, vyhodíme ju do povetria.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu