Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO zamilovaného páru, po ktorom pátra celý svet: Môžu to byť aj Slováci, nepoznáte ich?

Fotograf páriku zhotovil krásny darček!
Fotograf páriku zhotovil krásny darček! (Zdroj: Facebook/Saber Miresmailli)

LONDÝN – Amatérsky fotograf Saber Miresmailli sedel práve v taxíku, keď odrazu uvidel nádherný bozkávajúci sa svadobný pár v lúčoch zapadajúceho slnka. Boli sami a nevidel v ich blízkosti žiadneho fotografa. Urobil preto niečo, za čo ho teraz obdivuje celý svet!

„Bolo to 16. mája v Londýne, mohlo byť okolo ôsmej večer, keď som uvidel tento nádherný pár. Boli sami a nevidel som blízko nich žiadneho fotografa. Podarilo sa mi ich odfotiť s pohľadom na London Bridge v pozadí. Je to veľmi kvalitný záber, som veľmi rád, že som ich videl a chcel by som im fotografiu venovať ako darček. Myslíte, že by ste ju mohli zdieľať a pomôcť mi ich nájsť?“ vyzval Saber Miresmailli svojich priateľov na Facebooku a odozva na seba nenechala dlho čakať.

Nevesta bola z neho totálne paf: Ženích pustil hosťom na svadbe VIDEO a utiekol preč!

A request to the Facebook Nation: I was on a moving car in London , UK on May 16, 2015 around 8PM when I saw this lovely...

Posted by Saber Miresmailli on 31. květen 2015

Saber svadobnému páru zhotovil pamiatku na celý život a ľudia na jeho výzvu hromadne zareagovali. Fotografiu zdieľali viac ako 160-tisíckrát, aby sa im zamilovaný pár z Londýna podarilo vypátrať. Fotografiu sme sa rozhodli zdieľať aj my na Topkách, lebo človek nikdy nevie, či náhodou nešlo o cudzincov zo Slovenska. Ak ste ich spoznali, dajte nám vedieť!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu