Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Šťastný koniec záhady, ktorá rozpútala šialenstvo: Manželia netušia, akí sú doma slávni!

LONDÝN – Tento týždeň sme na Topkách písali o nádhernej fotografii svadobného páru, ktorá obletela svet. Bozkávajúcich sa mladomanželov náhodne zachytil amatérsky fotograf, ktorý prechádzal okolo nich v taxíku a prostredníctvom Facebooku sa dvojicu rozhodol nájsť, aby im fotografiu mohol darovať.

Saber Miresmailli náhodne zachytil svadobný pár 16. mája podvečer s pohľadom na London Bridge v pozadí. Svojich kamarátov vzápätí požiadal, aby mu zaľúbencov prostredníctvom zdieľania na sociálnej sieti pomohli nájsť. Fotografiu im totiž chcel podarovať ako memento ich veľkého dňa. Ako uvádza portál Standard.co.uk, jeho fotografiu na Facebooku zdieľalo viac ako 250-tisiíc užívateľov, kým párik vypátrali.

Najšťastnejšie svadobné FOTO, aké ste kedy videli: Párik sa sobášil v 38 krajinách sveta!

Identitu mladomanželov spoznal herec Tom Clegg, ktorý je bratrancom mladej ženy na snímke. Mužom na fotografii je umelecký riaditeľ reklamnej agentúry James Egan v objatí s Laurou Demack, ktorá takisto pracuje v oblasti marketingu. Párik si podľa Laurinho bratranca práve užíva medové týždne a o tom, aká sláva ich v domovine čaká, nemajú ani tušenie. „Laura a James nemajú absolútne žiadnu predstavu o tom, akí sú slávni, pretože sú teraz na svadobnej ceste na Bali. Nemohol som tomu uveriť, keď som uvidel ich fotografiu,“ komentoval rozprávkový príbeh fotografie jeden z účastníkov svadby. 

FOTO Šťastný koniec záhady,
Zobraziť galériu (1)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu