Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mamu (27) malého Arthura nazvali sukou: Dôvod vás prekvapí!

Rhea so synčekom Arthurom
Rhea so synčekom Arthurom (Zdroj: Foto: Stian Alexander)

LONDÝN - Novopečenú mamičku nazvali „sukou“ pretože na verejnosti dojčila svojho 11-mesačného synčeka Arthura. Pomenovali ju tak dvaja zákazníci v kaviarni, ktorým očividne prekážala. Ženu to rozľútostilo natoľko, že sa rozplakala.

Rhea Holleyová (27) dojčila svojho 11-mesačného synčeka Arthura na sedadle v kaviarni. Dvaja zákazníci sa na ňu škaredo pozreli, opovržlivo utrúsili, že je odporná a mala by sa ovládať.   
Mamička bola na káve so svojou kamarátkou, ktorá má tiež dieťa.   

Arthur spinkal, tak som nám išla objednať niečo na pitie a tortu. Po chvíli, čo sme sedeli sa prebudil a bol dosť mrzutý, tak som ho začala dojčiť,“ opisuje pre denník Daily Mail zážitok z kaviarne Rhea a dodáva: „Pár sedel za stolom chrbtom ku mne, aby sa na mňa nemusel pozerať. Počula som ako jeden z nich hovorí, že je to nechutné a nazvali ma sukou.“

Podľa slov Rhey pár mohol byť vo veku okolo šesťdesiatky. Povedali jej, že je to urážlivé a že by mala svojho syna kŕmiť na toalete. Ako uviedla, bola to pre ňu najponižujúcejšia vec, aká sa jej kedy stala.   

Je všeobecne známe, že dojčenie je to najlepšie, čo môže mama svojmu dieťatku poskytnúť. Ide o najzdravšiu voľbu. Doteraz sa však názory na dojčiace matky na verejnosti rôznia. A čo si myslíte vy?



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu