Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kontroverzná FOTO, ktorá rozdelila svet: Mamička (26) ukazuje prsia, ale ide o niečo viac

Jessica s „mliečnymi súrodencami“ Zobraziť galériu (2)
Jessica s „mliečnymi súrodencami“ (Zdroj: Facebook/Mama Bean - Unconditional Attachment)

HARRISBURG - Stačilo, aby mladá mamička zverejnila na Facebooku fotografiu, na ktorej dojčí dve deti a zrodila sa divoká diskusia. Niektorí užívatelia označili obrázok za kontroverzný, pretože sa im nepozdávala jedna nezvyklá vec.

Jessica Anne Colletti chcela svojou fotografiou len podporiť ženy v dojčení detí, ale podarilo sa jej docieliť aj úplný opak. Na fotografii totiž neprikrmuje len svojho 16-mesačného syna Luciana, ale aj 18-mesačného Matea, syna jej kamarátky! „Dozerám na jej syna, kým pracuje a oboch kŕmim už rok,“ priznala sa podľa Daily Mail 26-ročná Jessica Anne.

Dostala návrhy od neznámych mužov!

Obrázok „mliečnych súrodencov“ vyvolal protichodné reakcie verejnosti a užívateľov Facebooku rozdelil do dvoch skupín. Väčšina žien vyjadrila Jessice Anne podporu a obdiv, ale našli sa aj takí, ktorí spoločné dojčenie nazvali divným. Dokonca ju o priateľstvo začali na Facebooku žiadať viacerí neznámi muži!

Nicole priznala sexuálne potešenie z dojčenia: Jej syn je už tínedžer s fúzikmi!

Kamarátka Jessicy Anne a mama Matea, ktorá je bez partnera, býva spolu s Jessicou a jej manželom. Navzájom si dôverujú a preto jej kamarátka neváha zveriť do starostlivosti vlastné dieťa. Navyše, spolubývajúca mala s dojčením vždy problémy.

Materské mlieko ľudia považujú za príliš vulgárne

Lucian a Mateo sú podľa Jessicy teraz ako bratia, pretože sú nielen spoločne dojčení, ale aj spoločne vyrastajú. Kritikom fotografie odkázala, že majú zlé informácie o prirodzenom a krásnom akte opatrovateľstva. „Sexualizácia prsníkov a presvedčenie, že materské mlieko je príliš vulgárne, pretože je to telesná tekutina, je hlboko zakorenené v našej spoločnosti, v médiách a vzniká aj kvôli nedostatku dojčenia v našom každodennom živote,“ reagovala na kritiku dojčiaca matka. Za jej názor sa stavia aj Svetová zdravotnícka organizácia, podľa ktorej je kŕmenie dojčaťa mliekom od zdravej dojky druhou najlepšou alternatívou, ak nie je dojčenie dieťaťa jeho vlastnou matkou možné.

Kontroverzná FOTO, ktorá rozdelila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mama Bean - Unconditional Attachment)

Viac o téme: DojčenieJessica Anne Colletti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu