Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Misska Jeanette Borhyová bez mejkapu

Jeanette Borhyová sa na fotke, ktorú zverejnila na Instagrame (vľavo), na seba vôbec nepodobá.  Zobraziť galériu (6)
Jeanette Borhyová sa na fotke, ktorú zverejnila na Instagrame (vľavo), na seba vôbec nepodobá. (Zdroj: instagram/facebook)

BRATISLAVA - Je to vôbec ona?! Jeanette Borhyová (21) sa môže pýšiť titulom Miss Universe SR 2013 a označením najkrajšia Slovenka minulého roka. Po zhliadnutí fotky, ktorú pred pár dňami zavesila na sociálnu sieť Instagram, by však viacerí mohli začať pochybovať. Na snímke totiž blondínka vyzerá priam hororovo - snehobiela tvár a obrovské oči pôsobia trochu strašidelne až mimozemsky. Veď posúďte sami!

Hovorí sa, že zmena je život. No našťastie v prípade Miss Universe SR 2013 Jeanette Borhyovej a jej najnovšej premeny nejde o trvalú záležitosť. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila záber, na ktorom by ju spoznal iba málokto. A ešte menej by sa zrejme našlo takých, ktorí by tipovali, že ide o najkrajšiu Slovenku. Blondínka totiž na snímke vyzerá doslova hrôzostrašne.

Absencia mejkapu však na tom má minimálny, v podstate nulový podiel. Azda najväčšiu zásluhu na kráskinom hororovom výzore majú farebné šošovky. Tie spôsobujú, že modelke z neprirodzene lesklých očí nepozerá nič dobré. K marzivému imidžu v značnej miere dopomáha aj priveľa svetla, ktoré dopadá na misskinu tvár. S pleťou bielou ako porcelán, žiadnym mejkapom a neprirodzene veľkými dúhovkami totiž pôsobí, akoby priletela z inej planéty. V každom prípade by zo Jeanette bola pekná mimozemšťanka - vhodná aj do filmu. 

Po zhliadnutí tejto fotky by len málokto tipoval, že ide o najkrajšiu Slovenku Jeanette Borhyovú. Na snímke sa totiž kráska na seba vôbec nepodobá.
Zobraziť galériu (6)
Po zhliadnutí tejto fotky by len málokto tipoval, že ide o najkrajšiu Slovenku Jeanette Borhyovú. Na snímke sa totiž kráska na seba vôbec nepodobá.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu